FOTO: Top 6 vedete care arată mai bine ca în tinereţe

De Diana Zagrean, pe

Poate că au ştiut să aibă grijă de ele, poate că doar trendurile de azi le vin mai bine… cert este că aceste vedete arată mai bine acum decât în tinereţe, deşi au peste 40 de ani. Nu-i aşa că s-au schimbat în bine odată cu vârsta? Iată 6 vedete care arată mai bine ca în tinereţe.

Halle Berry

Halle Berry arată mai bine ca niciodată, mai ales acum, când este din nou însărcinată. Şi nu mai are demult 20 de ani.
Actriţa din Gothika şi X Men este însărcinată a doua oară şi radiază de frumuseţe. Nu-i aşa că arată mai bine ca acum 1+-15 ani?

Gwen Stefani

Gwen a fost o adevărată rebelă în tinereţe şi nici acum nu e genul de fată cuminte. Dar cel puţin şi-a schimbat stilul.

FOTO: Top 6 vedete care arată mai bine ca în tinereţe

La primele aparişii cu trupa No Doubt avea părul vopsit în tot felul de culori ciudate, purta aparatul dentar ca pe un accesoriu, iar ţinutele ei erau mai degrabă kitschoase decât sexy.

Astăzi, la 42 de ani, Gwen e mai frumoasă ca oricând, chiar dacă între timp a devenit mămică. Are un corp de invidiat şi e mult mai stilată.

Jennifer Aniston

Jennifer a fost mereu o femeie frumoasă, dar în tinereţe nu semăna delco cu o divă, ci avea mai degrabă un look de fetiţă neglijentă. Rujul închis la culoare care se purta atunci nu îi venea deloc bine.

Acum, la 42 de ani este cu adevărat o vedetă şi una din cele mai cunoscute femei din lume. Mereu pusă la punct, apare în toate editorialele de modă drept exemplu pozitiv. Iar în cadrul unui sondaj a fost declarată vedeta cu cel mai frumos corp.
Citeste si Celebre pentru… nimic: Paris Hilton, Nicole Richie, surorile Kardashian
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!