Florin Busuioc, despre relația cu fiul său abandonat: „Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat”

De Mădălina Manole pe
Florin Busuioc este căsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 15 ani, și pe Catinca, de 10 ani, însă, puțini știu că prezentatorul rubricii Vremea de la Pro Tv a mai fost căsătorit o dată.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit în anul 1991 cu o femeie pe nume Marieta, din Târgul Mureș, de profesie asistentă medicală, împreună cu care are un fiu pe care l-a abandonat în copilărie și despre care a refuzat să vorbească ani de zile. Florin Jr are astăzi 29 de ani și nu și-a mai întâlnit tatăl de 10 ani.

Fiul lui Florin Busuioc alaturi de mama sa, Marieta, prima sotie

Fiul lui Florin Busuioc alături de mama sa, Marieta, prima soție

Florin Busuioc a vorbit acum, după episodul în care prezentatorul era să-și piardă viața în urma infarctului suferit, despre relația pe care o are cu fiul său abandonat: „Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, – a declarat Busu pentru revista Taifasuri, potrivit click.ro. 

Lili, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc, alaturi de fetitele sale

Lili, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc, alături de fetițele sale

Fiul lui Florin Busuioc îi calcă pe urme tatălui său având în vedere că iubește muzica și chiar a avut o formație cu care a cântat. În plus, acesta i-a compus o piesă tatălui său ale cărei versuri sunt foarte dure și acide.

Sursă foto: Libertatea, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO