Fiica Andreei Berecleanu, fotografiată într-un bikini minuscul

De Unica.ro, pe

Eva Zaharescu (19 ani) este fiica Andreei Berecleanu (46 de ani) din fostul mariaj al jurnalistei cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu (61 de ani). Fostul cuplu mai are împreună un fiu, Petru Zaharescu (15 ani).

În prezent, știrista este recăsătorită cu medicul estetician Constantin Stan (63 de ani). Cuplul s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016.

Și Andrei Zaharescu este recăsătorit cu actuala lui parteneră de viață, Cosmina Ionescu (41 de ani), alături de care mai are un fiu în vârstă de 7 ani. Fostul jurnalist locuiește acum în Cape Town și este Consul al României în Africa de Sud.

Fiica Andreei Berecleanu, fotografiată într-un bikini minuscul

Fiica Andreei Berecleanu, fotografiată într-un bikini minuscul

În mediul online, Eva a devenit din ce în ce mai prezentă și mai dezinvoltă, publicând numeroase fotografii în bikini. Cel mai recent, studenta a publicat două imagini în care poartă un bikini albastru foarte decupat.

„Ești prea frumoasă să porți așa ceva; Doamne, ce ai Eva?; Ăsta da costum de baie!; Superbă!; Foarte frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile postării. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Eva studiază în Londra. „De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze. Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât și eu, de gesturile de afecțiune.

Citește și:

Noelle Vlasov, studentă în Londra. „Aspir să inspir oamenii în general”

Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o nuntă atipică. Ce tradiție nu vor respecta

Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre. Ieri m-a invitat la masă, pe o terasă, să fim doar noi două. Cred că e foarte importantă aceasta intimitate, cu fiecare copil în parte.

Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca și noi, cei care îi creștem. Și acest ritual face parte din viețile noastre constant, dintotdeauna”, a scris Andreea Berecleanu de curând pe Instagram.

„Când mă uit la o poză de-a Evei, fiica mea, sau când o văd în realitate, atunci realizez ce înseamnă frumusețea. Un părinte, oricât de obiectiv ar fi, își vede copilul frumos. Eu și subiectivă, și obiectivă, și critică, și dacă nu ar fi a mea, o văd frumoasă.

Și este! Dar nu o luați ca pe o laudă, e o constatare. Cu toate acestea, îi spun adesea că frumusețea e trecătoare și nu e suficientă. Eva, tu știi cât de frumoasă ești?”, mai scria în trecut jurnalista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!