Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă: „Nu te transforma și tu în Philipp Plein”

De Mădălina Manole pe
Felix Baumgartner a reușit să încingă rețelele sociale cu o fotografie în care apare iubita sa, Mihaela Rădulescu, relaxându-se goală în cadă și răsfățându-și în spumă trupul sculptat.

Mihaela Rădulescu nu este la prima fotografie în care apare aproape goală pe rețelele de socializare, dar de această dată a reușit să surprindă și mai mult, deoarece imaginea cu pricina a fost publicată chiar de iubitul acesteia, Felix Baumgartner, pe contul său de Instagram.

Mihaela Radulescu, goala in cada, foto felix

După muncă, mă duc imediat acasă” – a fost mesajul lui Felix Baumgartner, care a însoțit imaginea sexy. Aprecierile și comentariile nu s-au lăsat mult așteptate, însă, cu toate că unii dintre prietenii virtuali l-au încurajat să ajungă mai repede acasă, alții l-au criticat pentru postare: „Te rog nu te transforma și tu în Philipp Plein. Ea merită ceva mai mult decât să o arăți întregului internet. Cred că un gentelman ar trebui să păstreze asta doar pentru ochii săi, chiar dacă arată minunat.” – a fost unul dintre comentariile critice ale unui internaut.

mihaela radulescu in costum de baie 3

Citește și – Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: “Mi-a schimbat întreaga garderobă”

Citește și Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner au sărbătorit trei ani de relație

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO