Factor X: Peste 1500 de persoane au venit să arate ce pot

De PR, pe

Audiţiile X Factor din capitală sunt în toi. Mii de oameni s-au strâns astăzi, duminică, în faţa Palatului Copiilor, locul în care Răzvan şi Dani le-au dat întâlnire acelora care cred că au factorul X şi că pot deveni câştigătorii super premiului în valoare de 200.000 de euro.
Caravana X Factor îşi încheie astfel căutările factorului X începute pe 15 iunie, la Craiova. Urmează audiţiile cu juriul! Cheloo, Delia şi Dan Bittman îşi vor intra în pâine la etapa următoare a audiţiilor, planificată pentru sfârşitul acestei luni.

De la răsăritul soarelui, sute de  concurenţi au venit la Palatul Copiilor din Bucureşti să demonstreze că au voce, chiarismă, că pot face show la puterea X şi că pot transmite emoţie. Între timp, numărul lor a depăşit 1500 de persoane şi cu toţii au un singur scop: acela de a ajunge în faţa juriului, a convinge că merită să devină următorul superstar al României şi că merită să câştige marele premiu. De la tineri de 16 ani, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii au venit entuziasmaţi de şansa pe care X Factor le-o oferă, au cântat, au dansat şi au glumit cu Răzvan şi Dani, gazdele show-ului care vor deveni şi în acest sezon cei mai buni prieteni ai concurenţilor.

Căutările următorului X Factor au început pe 15 iunie la Craiova şi au continuat la Sibiu, Timişoara, Cluj şi Iaşi pentru a se încheia astăzi la Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro