Exclusiv! Cătălina Toma: „Am avut puţini prieteni. Alături mi-a fost doar Dumnezeu”

De Diana Sorescu pe

Pe Cătălina Toma o iubim de foarte mult timp. Am redescoperit-o acum, într-un interviu exclusiv marca unica.ro, mult mai matură, mai sinceră şi mai frumoasă. Atât fizic, cât şi sufleteşte.

Cătălina Toma s-a întors

Cătălina. Ce faci? Ne-ai lipsit!
Si mie mi-aţi lipsit, în special fanii!
Cum ai petrecut sărbătorile de Paşte?
In vacanţă, în România la munte.
Nu ştim foarte multe despre tine, esti o persoană tare discretă.De ce nu te vedem niciodată la evenimente mondene?
Sunt o persoană discretă din fire, însă în State am participat şi voi merge mai mult pe viitor la evenimentele care promovează anumite proiecte/cauze.
Locuieşti în România, în State?
Şi în România şi în State. În ultimul timp am călătorit pe ruta LA, Madrid, Bucureşti. Acum mă pregătesc iar de plecare. În viitorul apropiat voi fi în Los Angeles!
S-a zvonit acum ceva timp că ai avea o relaţie cu un celebru artist american. Cum stau lucrurile de fapt? Ai pe cineva în viaţa ta, eşti într-o relaţie?
În general evit să afişez relaţiile sau viaţa personală, mai ales dacă nu este vorba de ceva notabil. Pe mine mă interesează caracterul şi demnitatea unui bărbat , faima nu garantează valoare umană. Acum cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Sunt liberă de orice obligaţii şi, cel mai important, mă pot ocupa 100% de muzică, fara distrageri din exterior.
Exclusiv! Cătălina Toma: „Am avut puţini prieteni. Alături mi-a fost doar Dumnezeu”
Spune-ne un lucru despre tine care nu se ştie, şi ai vrea să se afle.
Vreau să joc în filme! Atunci când timpul îmi va permite, voi începe lecţiile de actorie. Acesta a fost un vis din copilărie de care nu am spus nimănui.
Nu eşti promovată în media din România şi totuşi ai un succes fantastic. Cum ai reuşit să îţi tii fanii aproape?
Eu cred că talentul iese la suprafaţă indiferent dacă este promovat sau nu! Iar pe cei din lumea internaţională  i-am atras cu talentul şi unicitatea mea! A trebuit să fiu inventivă şi să mă promovez singură.
Cu ce echipă lucrezi în America?
Lucrez la noul album cu legenda hip hop Master P, Romeo Miller, Veno  Miller, Brian Kennedy, Urich Riley, Roy Anthony şi Gwen Priestley (PR). Cei sus numiţi  sunt doar caţiva din echipă, nu am ajuns încă să-i cunosc pe toţi. Albumul va fi lansat anul acesta  în State şi pe piaţa internaţională de legendarul label No Limit Forever Records, înfiinţat de Master P în anii ‘90.
Care este colaborarea muzicală de care eşti mândră?
Sunt extrem de mândră de noua colaborare cu Romeo (Lil’ Romeo), făcută pentru albumul sau.
Mai ai prieteni  printre vedetele din ţară? Cine ţi-a fost alături în toată această perioadă în care ai ales să stai departe de lumina reflectoarelor?
Am avut doar cunoştinţe sau amici şi foarte puţini prieteni. Mi-a fost alături Dumnezeu!

Cătălina Toma, secrete de frumuseţe

Exclusiv! Cătălina Toma: „Am avut puţini prieteni. Alături mi-a fost doar Dumnezeu”

Frumusetea ta este atemporală, iar tunsoarea e deja statement . Când ai avut ultima oară părul lung?
Mulţumesc pentru compliment. Părul scurt este ca o extensie a personalităţii mele! Dar un om este mult mai mult decat ceea ce se vede.
Test de sinceritate: Ai apelat la chirurgia estetică?
Da, dar prea puţin ca să conteze. Operaţiile estetice nu înfrumuseţează pe nimeni , doar corectează. Frumuseţea vine din interior!  Nu aţi văzut niciodată oameni perfecţi din punct de vedere fizic dar care sunt extrem de urâţi şi neplăcuţi? Corectarea unui sân, nas etc, nu garantează creşterea IQ-ului şi nu vă va transforma sufletul în unul luminos.
Cine se ocupa de look-ul tau? Machiaj , vestimentatie?
Până acum m-am ocupat eu , însă în State voi avea stilişti, make-up artist.
Ai vreun secret de frumuseţe pe care poţi să-l împărtăşeşti cu noi?
Pentru mine secretul este gândirea pozitivă, echilibrul interior. Desigur este importantă mişcarea şi o dietă potrivită.  Acum am în program sală, saună, înot şi mersul pe role.

Quiz:

Sunt zodia:  Taur/ Dragon
Ultima oară am vorbit la telefon cu:   Mama.
Mancarea mea preferata este:  japoneză, chinezească.
Aseară, înainte să adorm, i-am spus noapte buna lui:  Dumnezeu şi altcuiva….
Ascult pe repeat melodia:  Noile mele single-uri
Cei dragi mă alintă:   Cat/ Cătă/ Babe
Ce te dezgustă:  Oamenii profitori care îşi aduc aminte de mine doar când mă văd la televizor şi când cred ei că au ceva de câstigat.
Ultima oară am plâns: Când am citit un mesaj de la un fan care m-a impresionat.
Sunt un om împlinit: Deoarece  exist;  am un talent pe care îl preţuiesc enorm, şi pentru că pot face muzică la cel mai înalt nivel, aşa cum am visat dintotdeauna.  ÎL am pe Dumnezeu în inimă!
Mi-e dor de:  Tata R.I.P.

Foto: Catalina Toma Oficial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro