Dorian Popa a părăsit emisiunea „Xtra Night Show”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 08 ianuarie 2019, 13:20
Anul 2019 a adus schimbări remarcabile în trustul Antena Group. După ce Alex Velea a renunțat la rolul de coprezentator al emisiunii "Acces Direct", iată că și Dorian Popa a părăsit emisiunea "Xtra Night Show".

Dorin Popa a fost nevoit să renunțe la această colaborare din cauza lipsei de timp. Artistul, asemenea lui Alex Velea, are un program încărcat cu concerte și alte colaborări muzicale și nu reușește să facă față. În schimb, Dan Capatos, cel care, de altfel, a și făcut anunțul, a dezvăluit că Dorian Popa va putea fi în continuare văzut pe micile ecrane, însă într-un proiect săptămânal:

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl împiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”, – a transmis în direct Dan Capatos.

Dorian Popa a prezentat emisiunea „Xtra Night Show” începând cu data de 24 septembrie, imediat ce a revenit din Madagascar după ce s-a accidentat la picior în timp ce participa la emisiunea „Ultimul Trib”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!