Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare. Artista, la întâlnire cu un designer cunoscut FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 12:07
Demi Lovato a ieșit de la centrul de dezintoxicare, unde a fost internată timp de 90 de zile, după ce era să își piardă viața din cauza unei supradoze.

Artista a fost văzută la un restaurant din Beverly Hills, ținându-se de mână cu designerul Henry Levy, potrivit TMZ.

Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare. Artista, la întâlnire cu un designer cunoscut FOTO

Demi Lovato și Henry Levy, ținându-se de mână

Demi, care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool de-a lungul anilor, aproape a murit, în luna iulie, după ce a petrecut o noapte întreagă și a luat o supradoză.

După cele trei luni petrecute la dezintoxicare, vedeta părea să aibă o stare bună când lua masa alături de Henry, care este și fondatorul mărcii „Enfants Riches Deprimes” (Copiii bogați deprimați).

Nu se știe dacă cei doi formează un cuplu, care se priveau cu afecțiune și se țineau de mână.

Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare

Demi Lovato și Henry Levy, la restaurant

Această cină vine la scurt timp după ce mama lui Lovato, Dianna De La Garza, a făcut declarații referitoare la starea de sănătate a fiicei sale.

Săptămâna trecută, De La Garza a vorbit despre momentul înspăimântător în care a primit veștile și a precizat că încă nu se știe sigur ce anume a cauzat supradoza.

Da, are 90 de zile (n.r. de când nu mai consumă substanțe) și nu aș putea fi mai recunoscătoare și mai mândră de ea deoarece dependența este o boală. Este foarte greu și nu există scurtături”, a afirmat Dianna.

La scurt timp după ce Demi Lovato a ajuns de urgență la spital, s-a speculat că ar fi luat o supradoză de Oxycodină combinată cu fentanil, același drog care i-a ucis pe Prince și pe rapperul Lil Peep.

Citește și: Mama lui Demi Lovato rupe tăcerea cu privire la supradoza fiicei sale: „Două zile nu am știut dacă va supraviețui”

Citește și: Demi Lovato a scos la vânzare casa în care aproape și-a pierdut viața

Sursă foto: Northfoto, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!