De ce a purtat Hillary Clinton mov la discursul de după alegeri

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 13:17
La prima ei apariție în public după ce a pierdut alegerile prezindețiale, Hillary Clinton a oferit un discurs impresionant, menit să atragă simpatia și susținerea americanilor. Cu această ocazie, Hillary a purtat un costum semnat Ralph Lauren, cu rever și cămașă mov. Culoarea a fost atent aleasă. La fel și soțul ei, care a ales o cravată în aceeași nuanță.

Citește și – Ce vedete au amenințat că părăsesc SUA, dacă Donald Trump va fi ales președinte

Criticii au interpretat ținuta purtată de Hillary și au prezentat mesajele ascunse pe care fosta candidată la președinția americană încearcă să le trimită prin aceasta.

Movul reprezintă combinația dintre roșu și albastru, prezente pe steagul Statelor Unite ale Americii, dar și culorile ce îi reprezintă pe Republicani (roșu) și pe Democrați (albastru). Este ca o chemare la unitate pentru cei din cele două tabere.

Această nuanță este considerată și culoarea loialității și a luptei pentru o cauză nobilă. De asemenea, movul este și culoarea monarhiei, a nobleței și a puterii.

În primul ei discurs ținut după ce a pierdut alegerile, Hillary Clinton le-a transmis susținătorilor că trebuie să accepte rezultatul deși este dureros și să îi ofere o șansă lui Donald Trump. Democrata le-a adresat, de asemnea, un mesaj emoționant tuturor femeilor care și-au pus speranța în camapania ei electorală

„Vreau să știți că nimic nu m-a făcut mai mândră decât să fiu campioana voastră. Știu că nu am reușit să prăbușesc încă acel tavan de sticlă, dar cineva va face asta în viitor, poate mai devreme decât credem noi”, le-a transmis Hillary Clinton.

Citește și – Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!