Dani Oţil o regretă pe Mihaela Rădulescu

De Unica.ro, pe

Dani Oţil pare că suferă profund in urma despărţirii de Mihaela Rădulescu, după ce aceasta s-a mutat, împreună cu fiul ei, în sudul Franţei.

Vedeta matinalului de la Antena 1 a postat, cu cateva zile în urmă, pe blogul personal, un mesaj în care descrie starea prin care trece în aceste zile.

„Poate aţi fost bolnavi o perioadă mai lungă sau poate v-a fost greu într-un anumit moment al vieţii. Sunt zile în care mă simt fără vlagă”, se adresează Dani cititorilor săi.

„Te întrebi singur de ce te mai aranjezi, de ce te parfumezi când ie;i, de ce mergi la frizer… de ce î’i alegi hainele, când oricum nu mai contează. Mi-e greu şi acum. E ca şi cum toată viaţa ai vrut să zbori, la aproape 30 de ani ţi s-au ascultat rugăciunile, ţi-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trăit cele mai frumoase momente din viaţă şi probabil de pe planetă… Însă, într-o zi, descoperi că le ai încă… însă sunt de pinguin”, mărturiseşte, trist, dar cu o anumită doză de autoironie, Dani Oţil.

Diva nu duce dorul României

Mesajul vedetei de la Antena 1 vine la doar câteva ore după ce Mihaela Rădulescu a vorbit despre viaţa ei la Monaco, pe pagina de internet a ziarului Jurnalul Naţional.

„Este sigur, dacă vii la Monaco doar pentru shopping, Casino, Jimmy şi alte câteva locuri unde colcăie nouveau-riche-ii (noii bogaţi – n.r.) de pe planetă, inclusiv din România, ai toate şansele să te plictiseşti de aceiaşi oameni, aceleaşi feluri de mâncare, aceleaşi maşini grozave şi exact acelaşi model de femei care stau la braţul milionarilor”.

Diva pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea şi nu regretă despărţirea de România, chiar dacă, astfel, a renunţat şi la iubitul ei, Dani Oţil.

„Oare mi-ar lipsi vreodată urletele, claxoanele, înjurăturile sau manelismele de tot soiul din Capitală?”, se întreabă, retoric, Mihaela.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!