Dana Rogoz despre relația cu soțul ei: ”Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 14:56

Într-un interviu acordat recent publicației Formula As, Dana Rogoz a vorbit despre relația de 15 ani pe care o are cu soțul ei și care a început pe când ea era doar o puștoaică de 18 ani.

Dana și Radu Dragomir s-au cunoscut datorită muncii în televiziune. După ce au fost colegi timp de doi ani și-au dat seama că s-au îndrăgostit, deși ea era abia majoră. Nimeni nu a crezut în relația lor dar iată că aceasta a împlinit deja 15 ani. ”Cum? Nu ştiu, nu prea pot să vorbesc despre asta, fiindcă nu e o reţetă, ceva ce se aplică tu­turor. Cred că se­mă­năm pe dinăuntru foar­­­­te tare. Şi mai cred că ne-am lăsat în pace, nu ne-am schim­­­­bat niciunul de dragul ce­luilalt. Am fost sinceri şi au­ten­tici şi am in­trat în relaţia asta foar­te cu­raţi, cu mare în­cre­dere unul în ce­lălalt. Uite că am a­juns să îm­pli­nim 15 ani de relaţie, în ciuda tuturor aştep­tărilor din jurul nos­tru. Ni­meni nu ne dă­dea şan­se, nici fa­milia, nici chiar prie­tenii cei mai a­propiaţi. Dar între noi era ceva aşa de pu­ternic, cre­deam aşa de tare în relaţia asta, în­cât mi se părea ri­dicol că ei nu văd. Poate, din ex­terior, şi eu aş fi ju­decat la fel. Gândi­ţi-vă că încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el avea deja 36. În acelaşi timp, totuşi, eu nu eram o fată de 18 ani, eram mult mai ma­tură, eram un copil crescut între adulţi. Eu, la vârs­ta pe care o are Vlad acum, mergeam singură în tur­nee şi mă spălam singură”, a spus Dama Rogoz.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Radu Dragomir, vorbea despre divorțul ei acum câțiva ani, la scurt timp după nunta Danei Rogoz.

Dana Rogoz despre relația cu soțul ei: ”Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună…”

Ozana Oancea, acum în vârstă de 51 de ani, avea o relație de 17 ani cu Radu Dragomir atunci când a avut loc despărțirea și susține că acesta și-a părăsit familia pentru Dana Rogoz. „Radu e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără”, spunea Ozana Oancea pentru revista Tango. Vezi pozele cu Ozana Oancea în galeria foto de mai sus!

În replică, Dana Rogoz susține că relația ei cu regizorul a început după divorțul lui, chiar dacă se cunoșteau și erau prieteni de mai mult timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!