Ciprian Marica, surprins în camera de hotel cu nevasta unui prieten vechi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 30 aprilie 2020, 20:00

Fostul internațional român, Ciprian Marica (34 de ani), a revenit în atenția presei după ce un filmuleț compromițător cu el și nora fostului șef de la Tranzgaz, Ana Muntean, a fost făcut public pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Interviu cu Ciprian Marica, cel mai dorit atacant

Se pare că în vara anului trecut, Ciprian Marica și Ana Muntean au fost prinși în camera unui hotel de lux din Cluj, Grand Hotel Italia, chiar de soțul femeii, Florin Muntean. Acesta o suspecta de mult pe soția sa de infidelitate, așa că s-a dus personal la hotel și a bătut la ușa camerei în care cei doi se aflau. Marica a ieșit din cameră acoperit doar cu un prosop în jurul taliei, iar după multe insistențe, a ieșit și Ana, vizibil surprinsă de situația în care se afla. Florin Muntean a fost calm pe tot parcursul întâmplării și filmat totul cu telefonul mobil. Acum filmulețul respectiv a fost distribuit pe rețelele de socializare și a devenit subiectul de scandal al momentului.

Ana (31 ani) și Florin Muntean au doi copii împreună și au fost multă vreme prieteni buni de familie cu fostul fotbalist și iubita sa.

Ciprian Marica, surprins în camera de hotel cu nevasta unui prieten vechi

Ciprian Marica și iubita sa, Ioana Marcu (26 ani), de profesie medic stomatolog, au doi băieți împreună. Ca reacție la scandalul apărut, Ioana Marcu, care evită de obicei aparițiile publice, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Marica.

surse foto – Facebook, captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!