Cine ar fi făcut publică filmarea cu Ciprian Marica și Ana Muntean

De Unica.ro pe
Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal după ce săptămâna trecută a fost făcută publică o filmare care demonstrează că fostul fotbalist și-a înșelat partenera cu soția lui Florin Muntean, un prieten de-al  său.

Mulți și-au pus întrebarea cine a făcut publică această filmare, care a fost realizată în luna august a anului trecut, mai ales că Marica și iubita sa, Ioana Marcu, și-au continuat viața împreună.

Acum, Ciprian crede că cei care au făcut publică înregistrarea sunt soții Muntean, pentru a-l discredita.

Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați care vor depune plângere penală”, au dezvăluit surse din anturajul lui Marica citate de Prosport.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să ăi dea pe aceștia în judecată.Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele albe pentru a afla cine anume dorește  să îi facă rău și de ce”, au mai spus sursele.

Ce condiție i-a pus Florin Muntean lui Ciprian Marica

După ce și-a urmărit soția timp de mai multe luni, Florin Muntean a găsit-o pe Ana cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel din Cluj. Aici, bărbatul și fostul fotbalist au avut o discuție și au convenit ca acest eveniment să rămână între ei.

Însă, Florin i-a pus o condiție lui Marica – să îi spună iubitei sale, Ioana, că a înșelat-o cu Ana Muntean.

Deși a rănit-o, Ioana și Ciprian au decis să își mai acorde o șansă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Sursă foto: Hepta, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro