Chefi la cuțite: acesta este meniul câștigător!

De Mădălina Manole pe
Aseară a avut loc finala celui mai vizionat concurs de gătit de la Antena 1, Chefi la cuțite, ajuns la ediția cu numărul patru, iar câștigătorul a fost desemnat Andrei Olteanu din echipa lui chef Sorin Bontea. Acesta a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 euro

Andrei Olteanu este un tânăr bucătar, originar din Tecuci, dar stabilit în București, în vârstă de 26 de ani. Acesta s-a luptat în finală cu doi concurenți, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula și Silvian Hârâială. Din păcate pentru Cătălin Scărlătescu, este a doua oară în patru sezoane când nu a avut niciun elev în ultima etapă a competiției.

Andrei Olteanu - chefi la cutite

Meniul cu care Andrei Olteanu a fost desemnat câștigător la Chefi la cuțite a fost bazat pe pește și scoici, iar partea dulce, care a delectat pe deplin papilele gustative ale juraților, a fost ciocolata.  Astfel, aperitivul a fost alcătuit din scoici Saint Jaques și King Crab în sos de cocos alături de ciuperci shimeji, iar felul principal a fost compus din doradă, piure de cartof și usturoi copt cu Bisque din creveți. Desertul care a dat gata jurații a fost compus din mousse de ciocolată cu mousse de zmeură și sos de mango.

Aperitiv: Scoici Saint Jaques și King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji

Aperitiv scoici chefi la cutite

Fel principal: Doradă cu piure de cartof și usturoi copt cu Bisque 

Fel principal peste dorada chefi la cutite

Desert: Mousse de ciocolată și zmeură, sos de mango

Desert mousse chefi la cutite

Andrei Olteanu, care până acum era bucătar la un restaurant din Pipera, este căsătorit și urmează să devină tatic.

Citește și – Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu, în fața altarului

Sursă foto: Facebook, captură video A1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro