Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)

De Unica.ro, pe

Sunt tot timpul „iubitele blitzurilor”, sunt frumoase şi prezenţe constante în topul celor mai sexy femei din lume.

Și pentru că sunt speciale, sunt înzestrate cu puteri speciale, cum ar fi cea a „slăbitului ultrarapid după naştere”.

Acesta este unul din motivele pentru care sunt invidiate şi par că au lumea la picioare.

Însă, cine s-ar gândi că cea mai importantă slujbă a lor este cea de mămică, că acest lucru le face cu adevărat fericite şi împlinite, şi nicidecum milioanele de dolari, zecile de mii de fani, miile de poze în care apar?!

Odată devenite mame, ele sunt conştiente că li s-au schimbat priorităţile, dar rămân fidele siluetelor care le-au făcut celebre.

Am nominalizat special pentru tine 10 dintre cele mai sexy mămici faimoase. Iată-le!

Jennifer Garner

Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)
Războinica din „Elektra” consideră „meseria” de mămică nemaipomenită. Jennifer Garner (37) are alături de Ben Affleck două fetiţe: Violet Anne (2 ani) şi Seraphina, născută în luna ianuarie a acestui an. Cu toate că a trecut prin două naşteri, Jennifer nu şi-a pierdut strălucirea de superstar.

Gwen Stefani

Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)
Solista trupei No Doubt, Gwen Stefani a impresionat mai întâi prin voce, ca mai apoi să şocheze publicul cu un stil original şi controversat, dar şi cu o carieră solo.

Originalitatea ei s-a manifestat şi în modul în care a anunţat oficial prima sarcină, în timpul unui concert: „Vreau sÇŽ cântaţi foarte tare încât sÇŽ vÇŽ audÇŽ şi bebeluşul meu!”

Ea este fericita mămică a doi băieţi Kingston James (3 ani) şi  Zuma Nesta Rock, născut anul trecut.

Angelina Jolie

Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)
Mereu nonconformistă, Angelina Jolie (34 ani) devine o altă persoană atunci când este alături de copiii ei,  de a căror educaţie se ocupă îndeaproape.
Deşi este mamă a şase copii ( trei adoptaţi – Maddox, Pax, Zahara, trei naturali – Shiloh şi gemenii Vivienne Marcheline şi Knox Leon), a rămas una dintre cele mai sexy femei din lume.

Katie Holmes

Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)
Uneori pare a fi în concurenţă cu fiica ei, datorită chipului de copil, Katie Holmes (30 de ani), face din fetiţa ei, Suri (3 ani) o adevărată style icon.

Acuzată de presă că ar fi din ce în ce mai tristă din cauza mariajului cu Tom Cruise, ea a revenit în lumina reflectoarelor cu un look vesel, tineresc şi demn de o mămică stylish.

Michelle Obama

Cele mai sexy mămici celebre (galerie foto)
Michelle Obama (45 de ani) a poziţionat „moda primei doamne” la un alt nivel. Astfel, în luna iulie ea urmează să primească o distincţie din partea designerilor americani de modă. Mama a două fete, Malia (10 ani) şi Sasha (6 ani), Michelle uimeşte prin vestimentaţie şi atitudine cu fiecare apariţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!