Ce vedete participă în noul sezon „Asia Express”

De Mădălina Manole, pe
Noul sezon al emisiunii "Asia Express" se va desfășura în Sri Lanka și India și deja și-a finalizat lista de participanți. Astfel, nouă cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor pe tărâmuri necunoscute.

În noul sezon al reality-show-ului „Asia Express”, Bianca Drăgușanu și Oana, sora ei, Ruby și Adrian, iubitul său, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, sunt cele nouă perechi care au acceptat provocarea și urmează să intre în competiția ce le poate aduce titlul de învingători și suma de 30.000 de Euro. Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Bianca Dragusanu si sora sa, OanaBianca Drăgușanu va participa la „Asia Express” alături de sora sa, Oana: „Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte”, – a declarat fosta soție a lui Victor Slav. Oana este mult mai optimistă în ceea ce privește tot ce urmează să se întâmple: „Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”.

Jojo si Paul IpateJojo și soțul său, Paul Ipate, vor fi cel de-al doilea cuplu pregătit să intre în provocarea „Asia Express”: „India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon…de propunere. I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme”, – a transmis Jojo. „Pentru că sunt nebun, eu i-am zis „bine’, facem cum vrei tu. Întâmplarea face că noi ne doream de multă vreme o experiență de genul ăsta, așa că toate s-au potrivit”, – a completat Paul Ipate.

Anca Sigartau si Sofian, fiul sauPentru Anca Sigartău, propunerea de a participa la emisiune a fost un semn: „Eu cred că am linie directă cu… Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus DA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, – a povestit Anca Sigartău, care va participa la Asia Express alături de fiul său, Sofian.

Cosmin Selesi si Serban CopotȘerban Copoț și Cosmin Seleși sunt cât se poate de pregătiți și abia așteaptă să înceapă, deși au și ei o micã strângere de inimă: mâncarea! Ce anume vor fi nevoiți să guste pe acolo și ce efecte vor avea preparatele asupra stomacului lor.

Ana Morodan si Adrian Telespan„Nu poți să faci istorie fără să faci impresie” – acesta este motto-ul cu care pleacă la drum contesa digitală Ana Morodan și bunul ei prieten, scriitorul și scenaristul Adrian Teleșpan. „Mi-e teamă că n-o să știu să merg fără tocuri, mi-e frică de animale mici și târâtoare și de lipsa acută a rochiilor de seară. Bollywood-ul nu știe ce îl așteaptă! Mă rog, până vãd primul șoarece”, – a declarat Ana Morodan. Adrian Teleșpan are însă o altă problemă: „Eu nu știu cum o să pot fi în competiție cu Ruby. Femeia asta, cu piesa ei, „Nu pune la suflet”, m-a ajutat în multe dimineţi de depresie”.

Iuliana Luciu si MargheritaIuliana Luciu și Margherita de la Clejani abia așteaptă să ajungă în Asia. Marga își pune speranțe și în faptul că își va găsi acolo jumătatea, poate un indian arătos de la Bolywood. Până atunci însă, amândouă se confruntă cu problema … bagajului. Limita de 20 de kg este mult prea puțin pentru tot ce au ele de gând să ia cu ele: creme, pantofi, haine și nu în ultimul rând două peruci blonde, pentru că au auzit că indienii sunt impresionați de blonde.

CRBL si OaseCRBL pleacă în Asia Express împreună cu Oase, prietenul lui cel mai bun și fostul lui dansator. Acesta este convins că se vor certa după maximum două ore de la începerea competiției, dar au încercat să pună totuși la punct niște… planuri. Se gândesc să joace la loto acel Euro pe care îl vor primi în fiecare zi.

Ruby si Adrian, iubitul sauRuby e absolut convinsă că banii puțini nu vor fi o problemă în Asia: „Eu, în general, nu sunt o persoană cheltuitoare. Dar asta pentru că o să iau pe datorie!”, – a transmis Ruby. Atât ea, cât și Adrian, s-au uitat cu sufletul la gură la primul sezon și se așteaptă să fie foarte, foarte tare. Au început deja să se pregătească, iar primul lucru pe care Adrian l-a făcut a fost să mai renunțe la… mâncare: „Eu sport fac în fiecare zi. Pune-mă să alerg o săptămână și nu e o problemă. Dar am nevoie de mâncare și aici știu că va fi pentru mine marea provocare. De asta am început să consum cantități mai mici față de cum eram obișnuit, ca organismul să înceapă să se obișnuiască”, – a completat acesta.

Cocuța și Bogdan BoantăPerechea coregrafilor, Cocuța și Bogdan Boantă, sunt printre cei care au mai fost în aceste zone, dar acum le vor vedea cu totul altfel: „E cu totul altceva față de tot ce am făcut până acum și va fi o experiență extraordinară”, povestesc cei doi. „Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emotional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor”, – a declarat Cocuța.

Citește și – Ellie White a slăbit 4 kilograme cu o salată… ciudată. Iată rețeta!

Citește și – Monica Gabor s-a reprofilat. Ce meserie practică acum în America

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!