Ce surpriză a pregătit Prințul Harry pentru iubita lui de Paște

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 14 aprilie 2017, 16:10
Prințul Harry nu poate sta departe de Meghan Markle! Cum, zilele acestea, iubita lui se află la Toronto (Canada) pentru filmări, s-a gândit să îi facă o surpriză plăcută și s-a prezentat la ușa ei, în secret, pentru a petrece împreună Paștele.

Citește și – Ce a făcut prințul Harry pentru a-și impresiona iubita. Prietenii lui au fost șocați

Mezinul de la Palatul Buckingham a fost surprins de paparazzi intrând pe ușa din spate a casei iubitei sale din Toronto. Cu un bagaj modest în mână și îmbrăcat lejer, Harry a încercat să își ascundă identitatea de ochii curioșilor.

Trecuseră deja câteva săptămâni de când cei doi nu s-au mai văzut. Ultima dată, Harry și Meghan s-au văzut la sfârșitul lunii martie, aunci când actrița a stat la Palatul Kensington, unde Prințul britanic are o cabană.

Luna trecută, cuplul a participat la nunta unor prieteni, în Jamaica.

De la începutul acestui an, Harry și actrița din „Suits” au făcut naveta între Toronto (Canada), Marea Britanie, Australia și Norvegia, pentru a putea fi împreună.

Prințul Harry , în vârstă de 32 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, au început să se vadă încă din iunie 2016, potrivit presei de peste Ocean. Fratele mai mic al Prințului William a declarat în mai multe rânduri că este foarte important pentru el ca iubita lui să aibă parte de intimitate și să nu fie deranjați de admiratorii indiscreți și de presă.

Citește și – Răspunsul genial dat de Prințul William unei femei care voia numărul de telefon al lui Harry

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!