Ce a spus Shania Twain despre Trump. Fanii cântăreței sunt dezamăgiți

De Oana Dinu pe
Cântăreața Shania Twain și-a supărat fanii după ce a declarat într-un interviu acordat pentru publicația The Guardian că, dacă ar fi putut, l-ar fi votat pe Donald Trump.

Într-un interviu acordat de curând publicației The Guardian, Shania Twain a spus că, dacă ar fi putut, la alegerile din 2016 l-ar fi ales pe Trump: “L-aş fi votat pentru că, deşi jigneşte, pare onest. Îţi doreşti un preşedinte direct sau unul politicos?”, relatează CNN.

Fanii au reacționat, dezamăgiți de această declarație, iar faimoasa cântăreață le-a răspuns pe contul ei de Twitter: „Aş dori să-mi cer scuze celor pe care i-am ofensat printr-o afirmaţie referitoare la preşedintele american. Militez cu pasiune împotriva oricărui fel de discriminare şi sper că este clar din alegerile pe care le-am făcut şi din oamenii pe care îi susţin că nu împărtăşesc vreo valoare cu actualul preşedinte”.

Canadianca mărturisește că întrebarea despre Trump a luat-o prin surprindere. „Răspunsul meu a fost ciudat, însă cu siguranţă nu ar trebui să fie considerat reprezentativ pentru valorile mele şi nici nu înseamnă că îl susţin” s-a justificat ea în fața celor care s-au arătat ofensați de răspunsul ei.

Citește și:

Vivien Leigh, actrița care a jucat rolul lui Scarlet O’Hara în filmul “Pe aripile vântului”, a fost supusă la șocuri electrice

Natalie Portman a refuzat premiul Genesis. Un politician cere retragerea cetățeniei israeliene a actriței

Sursă foto: northfoto.com

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere