Ce s-a întâmplat, de fapt, în luna de miere a Prințului Charles cu Lady Di

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Luni, 12 iunie 2017, 18:51
Toată lumea își aduce aminte de grandioasa nuntă dintre Prințul Charles și Lady Diana, din iulie 1981. Dar ce s-a întâmplat după marele eveniment?

Citește și – Scrisorile intime ale Prințesei Diana în care vorbește despre fiii săi

O serie de scrisori proaspăt scoase la iveală, care vor fi licitate în curând, relevă că mariajul Prințesei Diana cu Charles nu a mers încă de la început. Scrisorile sunt adresate de Diana secretarei sale personale, Jane Persons, și dezvăluie detalii intime din căsnicia ei cu Prințul de Wales.

Pe 15 august 1981, în timp ce se afla în luna de miere pe iahtul regal Britannia, Lady Di a scris: „Luna de miere este o oportunitate perfectă pentru a dormi mult”, sugerând astfel că nu prea există pasiune între ea și Charles.

Cuplul s-a căsătorit la catedrala St. Paul în iulie 1981, s-au separat 11 ani mai târziu, în 1992, iar într-un final au divorțat în anul 1996.

Scrisoarea face parte dintr-un lot de 25 de corespondențe dintre Prințesa Diana și secretara sa personală, care vor fi scoase la licitație luna viitoare, în Anglia.

Cele 25 de epistole adresate de Lady Di secretarei Jane Persons, includ o listă de cadouri de nuntă, flori uscate din buchetul de mireasă al Prințesei, mesaje scrise din timpul lunii de miere a cuplului regal și nașterea Prințului William, dar și scrisori de mulțumire, felicitări de Crăciun și invitații la numeroase evenimente regale.

Citește și – Prințul Charles se temea de divorț, înainte de căsătoria cu Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!