Ce gest emoționant a făcut Alexandru Arșinel în amintirea Stelei Popescu

De Mădălina Manole pe
Alexandru Arșinel nu a reușit nici acum să-și revină din șoc, cu toate că a trecut peste un an de zile de la moartea bruscă a prietenei sale de-o viață, dar și parteneră de scenă, Stela Popescu.

Pentru Alexandru Arșinel perioada Sărbătorilor de iarnă nu mai vine cu aceeași bucurie ca altă dată de când Stela Popescu a trecut în neființă. Artistul nu numai că nu a uitat-o, dar a pregătit și un eveniment de Crăciun în onoarea și amintirea regretatei artiste: „Dacă o să mă întrebi ce-mi lipsește, sigur că-mi lipsește partenera, în primul rând, dar mai ales unul din puținii oameni cu care am colaborat o viață întreagă, caracter, unul din puținii oameni care să nu fie ipocrit. Din păcate, o lume de care nu putem scăpa niciodată. Îmi lipsește Stela care era de un caracter extraordinar. Îmi spunea în față tot ce avea de spus. Ți-o spunea și aia bună și aia rea. Era o părere în baza căreia puteai să construiești.

Noi ne-am pregătit și ne-a dat o mână de ajutor și Doina Maximilian, care e cu o echipă de studenți. Ne-a propus să realizăm împreună o gală a premiilor Stela Popescu, pe 19 decembrie. În paralel, am realizat și o expoziție de fotografii din activitatea Stelei, pe holul Teatrului Tănase”, – a povestit Alexandru Arșinel în emisiunea Agenția VIP.

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral.

Sursă foto: Arhivă Ringier

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere