Ce-ai de invatat de la Will Smith?

De Corina Buhagiar, pe

Ce crezi ca iese dintr-un tata fost ofiter al Fortelor Aeriene Americane si o mama absolventa a Universitatii Carnegie Mellon? Cum ce, un raper!
N-a fost usor pentru Will Smith sa ii convinga pe ai lui ca nu vrea sa urmeze o facultate, ci vrea sa cante muzica rap. Intelepti, ei i-au dat termen un an. Daca nu mergea, sa isi continue apoi studiile. Dar Will (care dadea concerte rap de la 12 ani prin Philadelphia – orasul lui natal) a castigat in anul acela primul premiu Grammy oferit vreodata unui artist rap. Si nu s-a mai intors la scoala.

In cautarea fericirii


Crezul de viata a lui Will? „Voi reusi!” La 21 de ani se muta la Hollywood si joaca rolul principal intr-un serial de succes: „Printul din Bel-Air”. Si isi propune sa devina star de cinema. „Ziua independentei”, „Inamicul statului”, „Bad boys”, „Men in black” sau „Ali” (pentru care a fost nominalizat la Oscar) sunt dovezile ca Will chiar reuseste. Singurul regret? Ca a refuzat rolul lui Neo in „The Matrix”… Dar recunoaste ca poate nu l-ar fi egalat pe Keanu Reeves.

„The Pursuit of Happyness” este ultimul sau film pentru care a primit o noua nominalizare la Oscar, sfidand vocile care spuneau ca „Will Smith e doar un rapper”. Nu, Will Smith este exact ceea ce vrea el sa fie! Si autodidact, pe deasupra. „Dati-mi manualul de utilizare si pilotez si-o nava cosmica, n-am nevoie de profesor pentru asta”.

Mereu mai mult


Will crede despre el ca are un talent obisnuit, dar o energie iesita din comun. Si o vointa remarcabila, dupa modelul pe care i l-a oferit tatal lui in copilarie. „Daca imi propun sa alerg trei kilometri, eu alerg cinci!” Cu o astfel de mentalitate e greu sa nu reusesti. „Daca Dumnezeu nu vrea ca tu sa obtii un lucru, asta e! Dar e sfasietor sa nu reusesti ce-ti doresti doar din cauza ca esti lenes” spune el. Subscriem in totalitate.

Un familist convins


Este casatorit de noua ani cu Jada Pinkett Smith, actrita si muziciana. Are trei copii, Willard (13 ani) din prima casatorie, Jadena (8) si Willow (6). Ii pare rau ca n-a luptat mai mult sa isi salveze prima casatorie. Dar acum e hotarat: „Ramanem impreuna pana la moarte, sau mor!” asta fiindca asa a promis la nunta, in fata lui Dumnezeu si prietenilor. Cu un astfel de tata, si copiii lui vor avea in el un bun exemplu…

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!