Câți bani câștigă Emilia Ghinescu din drepturile de autor: “Poți să trăiești? Nu poți, n-ai cum”

De Unica.ro, pe

Emilia Ghinescu are succes pe plan muzical, dar și pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, cântăreața susține că situația financiară a artiștilor nu e întotdeauna atât de roz pe cât și-o imaginează publicul. Iată câți bani câștigă Emilia Ghinescu din muzica populară.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Emilia Ghinescu a dezvăluit pentru cei de la Fanatik, că ar fi imposibili să trăiască doar din drepturile de autor pe care le primește de la CREDIDAM. Anul trecut, interpreta de muzică populară a primit de suma de 200 de lei. Artista susține că banii cei mai mulți îi vin din concerte și din evenimentele private la care este invitată să cânte.

Câți bani primește Emilia Ghinescu din drepturile de autor

“Drepturile de autor sunt foarte prost plătite. Eu de la CREDIDAM am luat anul trecut 200 de lei. Poți să trăiești cu 200 de lei un an, ca artist? Nu poți să trăiești, n-ai cum. Dacă n-aș mai cânta și ar trebuie să trăiesc din drepturi de autor, aș putea să trăiesc? Și de pe YouTube, cât să câștigi? Printr-o minune, într-o lună poți să faci 1.500 de euro, dar trebuie să bagi în YouTube de-ți vine rău… În general, se câștigă 2-300 până în 500 de euro, dar, la fel, poți să trăiești cu banii ăștia?” , a mărturisit Emilia Ghinescu.

Declarația artistei vine după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian le-a interzis artiștilor strânși la Sala Palatului să îi folosească numele regretatului artist chiar la evenimentul în care îi era cinstită memoria. Mai mulți artiști prezenți să cânte la eveniment s-au arătat indignați și susțin că familia regretatului Petrică Mîțu Stoian nu înțelege că cel mai important pentru un cântăreț este ca numele să îi fie recunoscut.

Emilia Ghinescu, pasionată de psihologie

Pe lângă pasiunea pentru muzică, interpreta de muzică populară, este atrasă și de un alt domeniu. Psihologia este a doua ei pasiune, Emilia Ghinescu având studii în domeniu și dorindu-și să devină psiholog.

Emilia Ghinescu s-a născut pe data 20 noiembrie 1978, la Pitești. Interpreta de muzică populară a ajuns să fie apreciată de mulți oameni datorită vocii sale, dar și pentru pasiunea pe care o pune în cântec. Artista a lansat până în prezent șapte albume și se află în topul preferințelor românilor pentru evenimente.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!