Cătălin Botezatu consideră moda amanta perfectă

De Unica.ro, pe

Între prezentări de modă, călătorii de afaceri şi munca pentru noile colecţii, unul dintre cei mai populari designeri români şi-a făcut timp să răspundă întrebărilor postate de cititorii site-ului nostru www.divaonline.ro.
Doina, Piteşti
Te simţi împlinit pe toate planurile?
Da, mă simt foarte împlinit pe toate planurile, mai ales pe cel profesional. Sunt fericit cu viaţa pe care o am, cu lucrurile pe care le-am realizat până acum. Sunt chiar fericit!

Între prezentări de modă, călătorii de afaceri şi munca pentru noile colecţii, unul dintre cei mai populari designeri români şi-a făcut timp să răspundă întrebărilor postate de cititorii site-ului nostru www.divaonline.ro.
Doina, Piteşti
Te simţi împlinit pe toate planurile?
Da, mă simt foarte împlinit pe toate planurile, mai ales pe cel profesional. Sunt fericit cu viaţa pe care o am, cu lucrurile pe care le-am realizat până acum. Sunt chiar fericit!
Parascovia, Bucureşti
Cum ar trebui să fie femeia care să stea lângă tine şi din câte femei frumoase ai în jurul tău, de ce nu îţi e niciuna pe plac?
Femeia de lângă mine nu are neapărat un anume profil din punct de vedere al fizicului. Poate arăta în orice fel. Poate fi un manechin, poate fi o femeie care să nu aibă datele unui manechin… Majoritatea femeilor pe care le-am iubit au fost mignone, cam în proporţie de 70% nu arătau ca nişte manechine, dar întotdeauna au avut forme. Nu este nimeni, deocamdată, cu statutul de soţie pentru că nu îmi doresc o căsnicie. Nu cred în căsătorie şi nu cred în mariaj.
Theo Rosu, Belgia

M-ar interesa să ştiu dacă creaţiile tale pot fi cumpărate şi din străinătate.
Pot fi cumpărate de oriunde de pe site-ul meu, cbstore.eu, pentru lenjeriile de damă şi de bărbaţi şi, mai nou, partea sport şi celelalte pot fi cumpărate din străinătate de la atelierul casei de modă.
Teodora Ionescu Axente, Galaţi
Care este muza ta atunci când creezi?
Întotdeauna muza principală este femeia, sursa, izvorul nesecat… Pentru mine femeia este chintesenţa vieţii ţi, fără doar şi poate, este şi muza mea creatoare, pe care tot timpul o adaptez trendului şi vremurilor pe care le trăim şi, nu în ultimul rând, o poziţionez într-un anumit scenariu.
Alina Mălăeru, Bucureşti
O femeie trebuie să fie frumoasă sau deşteaptă?
O femeie trebuie să aibă personalitate, să aibă caracter. Cel mai important lucru la o femeie este înţelegerea, să fie tot timpul nouă pentru partenerul de viaţă.
Amalia, Deva
Ai putea să iubeşti o fată din popor?
E de preferat să iubeşti o fată din popor.
Octavian Coifan, Paris
Care sunt mirosurile şi parfumurile tale favorite?
Ador mirosul de scorţişoară şi de iasomie. Parfumurile pe care le prefer sunt Joop! şi Declaration de la Cartier.
Cristina Iancu, Bucureşti
Unde şi cu cine ţi-ai petrecut cea mai frumoasă vacanţă?
Toate vacanţele mele sunt frumoase în felul lor şi bineînţeles că s-au datorat şi partenerei cu care am fost, însă au existat şi vacanţe în care am plecat singur şi m-am simţit bine.
Angela, Bacău
Nu te simţi singur înconjurat de-atâta lume?
Uneori, da. Nu contează cantitatea, ci calitatea. La tot felul de petreceri mă întreb ce caut acolo şi mă simt singur pentru că acei oameni nu sunt cei pe care îi doresc în preajma mea.
Mioara Iorga, Ploieşti
De ce nu creezi şi haine mai ieftine? Deşi nu-mi permit să cumpăr rochiile tale, mi-ar plăcea.
Există linia de prêt-à-portrer care poate fi consultată online pe quelle.ro, unde sunt cele mai ieftine creaţii marca Botezatu.
Butu, Braşov
Care este cea mai scumpă piesă vestimentară vândută din colecţia ta?
Cu mulţi ani în urmă a fost un corset tip-platoşă din argint, bătut cu cristale Swarovski, care a costat 20.000 de dolari pe vremea aceea.
Paula Becze, Cluj-Napoca
Cine te-a influenţat cel mai mult în viaţă? Dar în carieră?
Nu există un om anume. Sunt doar situaţii şi împrejurări care mi-au determinat viaţa, dar un om anume căruia să-i mulţumesc – în afară de Dumnezeu, care nu este un om – nu este nimeni.
Andreea, Bucureşti
Este adevărat că ai un copil?
Da.
Maria Irina, Petrila
Cum faci faţă crizei?
Pentru mine a fost un an benefic. A coincis cu intrarea mea pe piaţa europeană, cu primul magazin online, cbstore.eu, care vinde foarte bine… Pot să spun că am început cu dreptul acest an şi că e mai bun decât toţi ceilalţi ani!
Mădă, Braşov
Moda înseamnă totul pentru tine?
Este amanta perfectă. Nu mă înşală niciodată şi îmi dă cele mai mari satisfacţii.
Simona Elena Gheorghe, Popeşti Leordeni
Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?
Rochia neagră, simplă, un deux pièces, care poate avea o fustă sau un pantalon, o bluză albă, care te salvează întotdeauna. Ca accesorii… un pantof negru, o poşetă neagră cu lanţ, că este din nou în tendinţe, nişte perle….
Cătălin Stănuţă, Buzău
Ce vor femeile, Cătălin?
Bani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!