Andreea Raicu: „Dragostea e ca un job”

De Unica.ro pe

„Cum poţi să trăieşti fără dragoste. Dragostea este hrana sufletului.” Asta spune Andreea Raicu pe blogul personal, comentând dezinteresul oamenilor pentru iubire. Din lipsă de timp, din cauza oboselii.
Vedeta spunea că un prieten de-al ei asemănase dragostea cu un job, iar după o scurtă analiză, Andreea conchide că, da, aşa e. „Dragostea e ca un job, dar nu al doilea, ci primul”, scrie protagonista serialului „Efect 30”, comentând faptul că pentru cei mai mulţi dintre noi, sentimentele şi o relaţie nu prea mai au loc să se întâmple.

Fugind mereu spre tot felul de idealuri profesionale uităm să mai iubim sau nu uităm, doar nu mai avem când sau poate nu ne mai interesează. E trist, notează vedeta, deoarece „E minunat să muncesti, e un lux să faci ce-ţi place, să construieşti lucruri, să ai proiecte mari care-ţi aduc succesul. E important! Dar cu cine împarţi toate bucuriile?”
Astfel, Andreea e de acord că „dragostea e ca un job”, cu condiţia ca acesta să fie pe primul loc, iar adevăratul job, locul de muncă, să vină pe planul secund.
Sursa: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro