Andreea Raicu, imună în faţa jignirilor

De Cristina Popa, pe

În cel mai recent post publicat în paginile blogului personal, „În spatele anonimatului”, Andreea Raicu recunoaşte că de ceva timp nu se mai lasă afectată nici de materialele de presă…
… neadevărate, nici de criticile şi jignirile oamenilor aflaţi mereu în ofensivă.

„Mărturisesc că mulţi ani am suferit cumplit. De fiecare dată când anumite publicaţii inventau câte un lucru, când mă descriau în cele mai urâte moduri posibile, când îmi atribuiau calificative greu de spus aici… pot spune chiar că am lăsat mulţi ani presa să-mi influenţeze viaţa, ceea ce acum mi se pare cumplit uitându-mă înapoi.

Am citit despre mine de la cele mai groaznice lucruri, până la cele mai hilare sau greu de imaginat (…) Aspectul meu fizic, prestaţia mea sau alegerea invitaţilor, îndatorire care nu-mi aparţinea, toate erau catalogate într-un mod imposibil de reprodus.”

Rândurile în care vedeta Prima TV vorbeşte despre rănile lăsate de importanţa pe care singură a acordat-o părerilor unor  „indivizi ascunşi în spatele unor id-uri false”, vin ca un răspuns dat unui comentariu primit la un alt subiect deschis pe blogul ei, în urmă cu 4 zile.

Mai exact, Andreea era întrebată cum reuşeşte să nu se lase afectată de comentariile maliţioase primite drept feedback odată cu publicarea recentelor fotografii-portret în care vedeta apărea nemachiată:

„Andreea, vreau să îţi pun o întrebare. Cum faci să nu îţi pese de gura lumii? Am citit acum comentariile şi unele sunt chiar jignitoare. Poţi să le treci uşor cu vederea fără să le pui la suflet? Să mă facă pe mine cineva broască m-ar deranja.”

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro