Andreea Marin Bănică se întoarce în televiziune

De Diana Sorescu, pe

Celebra Andreea Marin Bănică, unul dintre cei mai profesionişti şi de succes oameni de televiziune de la noi, se declară pregătită să apară din nou pe micul ecran…

… după o pauză de cinci ani.

Vedeta este hotărâtă să se întoarcă în lumea televiziunii, însă nu oricum şi nu pentru orice proiect.

„Am afirmat de mai multe ori că sunt deschisă, dar nu către proiecte facile, pentru că nu e modul meu de a face televiziune. Pentru un proiect bine gândit, provocator, sunt oricând pregătită. Am în tolba cu surprize un proiect de televiziune de amploare care nu are nimic de-a face cu ceea ce vedem astăzi pe micile ecrane, care ne învaţă să trăim frumos, sănătos, demn şi cu mintea deschisă. Puţini români ştiu să preţuiască viaţa, în adevăratul sens al cuvântului. Acest program i-ar putea redeschide către tot ceea ce e bun şi frumos în ei, ca oameni”, a declarat Andreea Marin Bănică pentru Evenimentul Zilei.

Andreea Marin Bănică, femeia model

Au trecut cinci ani de la ultima ediţie a emisiunii fenomen „Surprize – surprize”, vreme în care Andreea s-a dedicat vieţii de familie, micuţei Violeta, dar şi proiectelor umanitare şi personale. 
Chiar dacă pauza a fost îndelungată, vedeta nu a stat degeaba o clipă: s-a implicat în creşterea, la distanţă, a doi copilaşi, a lansat „Preţuieşte viaţa”, o carte complexă, plină de sfaturi şi a creat o colecţie de haine pentru copii, în colaborare cu designerul Irina Shrotter. Pentru body-ul extensibil inovaţie proprie, Andreea Marin Bănică a primit Medalia de Aur la salonul de Inventică de la Geneva.
Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro