Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva: Best Friends Forever

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:29
Mamă și fiică sau cele mai bune prietene? Greu de spus… Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, au stat de vorbă cu noi despre relația lor caldă și apropiată și s-au lăsat fotografiate împreună, pentru coperta UNICA, după 13 ani de la prima apariție.

Andreea Berecealnu in revista Unica de noiembrie

Draga Andreea, fetița ta, Eva, a împlinit de curând 14 ani. Cum te simți ca mama de adolescentă?

Mă simt când adolescentă la rândul meu, când mamă, când prietenă, când copleșită! Eva este un vulcan, personalitatea ei e copleșitoare și stârnește tot soiul de sentimente în jurul ei. E adorată de noi, e plăcută de colegi și prieteni, are mici secrete, așa cum e firesc, dar poate fi și taxată pentru felul ei direct și spontan de a-și exprima gândurile. Menirea mea este de a fi alături, de a înțelege această perioadă de căutări. E mai bine să se descopere acum, decât niciodată sau prea târziu! Vorbesc mult cu ea, încerc să nu-i invadez intimitatea, atât cât e, de multe ori dorm cu ea și înainte de a adormi stăm la povești sau îmi arată multe video-uri drăguțe pe Youtube. Apoi, are o pasiune pentru citate, maxime, ziceri despre viață! Cred că are stocate în telefon cu miile.

Andreea Berecealnu in revista Unica de noiembrie

Andreea Berecleanu si Eva in revista Unica de noiembrie

Dragă Eva, cum se vede viața prin ochii unei fete de 14 ani?

Ca un parc zoo! (zâmbește) Divers, colorat, cu animale mici și drăguțe, dar și feroce, păsări.. Acum viața e o aventură în care eu trebuie să-mi păstrez echilibrul. Am de învățat foarte mult și trebuie să fac față efortului. Vreau să mă și distrez, dar nu prea mai rămâne timp.

Citește interviul integral în numărul de noiembrie al revistei UNICA, din 26 octombrie la chioșcurile de presă!

Foto: Marius Bărăgan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!