Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital

De Mădălina Manole pe
Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în timpul filmărilor la emisiunea pe care o prezintă, Gospodar fără pereche, de la Pro Tv.

Anamaria Prodan se află în acest moment la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale. Impresarei i s-a făcut rău în timp ce se afla pe platourile de filmare, în zona Călărași. Conform wowbizz.ro, Anamaria a acuzat dureri de cap și stări de vomă, cu toate că dimineața se simțea foarte bine, ba chiar făcuse un live pe rețelele de socializare din timpul machiajului: “După ce a stat  două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență. Ana a început în forță noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu îi dau pace. Acum, toată echipa stă lângă ea la Spitalul Floreasca și spera ca vedeta să nu aibă ceva mai grav”, – au declarat surse de la fața locului.

Conform acelorași surse, Anamaria Prodan se tot confruntă în ultimul timp cu dureri de cap, cel puțin în ultimele 3 luni, mai exact de când mama sa, Ionela Prodan a murit.

Citește și – Anca Țurcașiu, dezvăluiri emoționante: “Au crezut că am murit la naştere”

Citește și – Andreea Bălan, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere