Alexandru Papadopol și Adriana Titieni vor apărea împreună într-un serial

De Mădălina Manole pe
Alexandru Papadopol pare a avea un tipar clar atunci când își alege partenera de cuplu. Dacă cu fosta sa soție, Ioana Ginghină, povestea de iubire a început pe platourile de filmare, iată, se pare că și cu Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni, cu care a fost surprins în tandrețuri în plină stradă, este, de asemenea, coleg la filmări.

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni vor apărea împreună într-un nou serial, iar vestea surprinzătoare a fost dată de persoane din anturajul celor doi: „Alexandru are rol principal într-un serial. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni”, – au dezvăluit surse, conform Libertatea.

Adrian Titieni și Adriana Irimescu au divorțat în urmă cu un an de zile, însă nu se știe dacă idila lor a început atunci sau este mai recentă, cert este că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au semnal actele de divorț abia luna trecută.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"