Alexandru Papadopol, acuzat că i-ar fi ”furat” soția mentorului său

De Unica.ro pe
Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au o relație, ei fiind surprinși sărutându-se pe stradă, la scurt timp după ce Papadopol a divorțat de Ioana Ginghină. Până de curând, Adriana era soția unui alt actor cunoscut, Adrian Titieni, despre care se spune că ar fi fost mentorul lui Papadopol, după cum arată cancan.ro

Se pare că Adrian Titieni l-ar fi ajutat pe Papadopol în cariera de actor și că cei doi ar fi fost destul de apropiați. “Adrian Titieni a fost înșelat de soție cu Alex Papadopol. Cei doi bărbați se cunosc foarte bine. Adrian chiar are o relație cu familia lui Alex. Adrian a fost cel care l-a ajutat pe «Papi» să intre la facultatea de teatru și film. L-a sprijinit enorm în carieră. Și, drept, «răsplată», i-a «furat» soția. Noi, cei care suntem apropiați de Ioana și Alex, ne întrebăm ce o fi văzut Papi la ea (n.r. soția lui Adrian Titieni) din moment ce este mai în vârstă ca el și nu la fel de frumoasă ca Ioana”, a dezvăluit pentru cancan.ro o sursă din anturajul lui Papadopol.

În prezent, Adriana a revenit la numele de fată pe rețelele sociale, ceea ce înseamnă că despărțirea ei de Adrian Titieni este oficială.

Cine sunt Adriana Titieni și Adrian Titieni

Adriana Titieni și Adrian Titieni sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi copii majori. Ariadna este studentă la Medicină și Farmacie, iar Marc este student la teatru.

Cei doi actori s-au cunoscut pe vremea când Adriana era studentă, iar Adrian era profesor. Pentru Adrian Titieni aceasta este a doua căsnicie eșuată, el fiind divorțat atunci când s-a însurat cu Adriana. Prima soție, cu care avea și o fată, a plecat din țară la scurt timp după divorț.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț