Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

De Unica.ro, pe

Adrian Mutu (43 de ani) și Alexandra Dinu (41 de ani) au format un cuplu timp de 3 ani, dintre care 2 au fost de căsnicie. Din relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2003.

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Ulterior, antrenorul Rapid a trebuit să achite lunar o pensie alimentară în valoare de 5.000 de euro pentru fiul lor. Mutu ar fi încetat plățile în urmă cu câțiva ani, astfel adunând o datorie semnificativă.

Recent, Alexandra Dinu a solicitat în instanță poprirea veniturilor pe care Mutu le are în calitate de antrenor la Rapid și așteaptă o decizie definitivă și executorie a judecătorului, informează Fanatik.

Adrian Mutu i-ar datora fostei soții o sumă de peste 100.000 de euro. Alexandra Dinu a depus cererea de poprire la Judecătoria Buftea, pe 8 aprilie. Clubul Rapid este implicat în proces în calitate de terț poprit.

Actrița poate solicita să încaseze până la 50% din salariul lunar al antrenorului, conform sursei citate. Salariul de bază al acestuia este de 10.000 de euro, la care se adaugă primele de rezultat și de obiectiv.

Pe plan sportiv, lucrurile merg excelent pentru Adrian Mutu. Are 5 victorii în 5 meciuri ca antrenor principal la Rapid, rezultate care au dus formația pe primul loc în play-out.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu?

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram”, a declarat Adrian Mutu în noiembrie 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„N-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții, pe repede înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, din care a ieșit acest minunat băiat de care suntem bucuroși și mândri. Uitându-mă înapoi, cred că la vârsta aia un băiat trebuie să-și trăiască viața”, a continuat.

Întrebat care a fost motivul divorțului, Adrian Mutu a continuat: „Din cauza tinereții, eram amândoi tineri. Când începi să crești, să te maturizezi, idealurile se schimbă, lucrurile se văd diferit, din alt unghi, și atunci încep neînțelegerile. Am pus capăt. Am și plecat în străinătate, în Italia. Eram amândoi acolo singuri”.

„Alexandra a rămas (n.red.: în Italia), a făcut carieră în film. Am mers pe drumuri diferite și mă bucur că atât ea, și mai ales eu, am ajuns bine”, a completat.

„Vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă de mulți ani. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Alexandra are viața ei, a început o relație și e fericită, e ok. Sper să facă și ea pasul (n.red.: spre căsătorie) a doua oară cât mai curând”, a mai spus.

În prezent, Adrian este căsătorit cu modelul Sandra Bachici (27 de ani). Sandra și Adrian au împreună un fiu, Tiago, în vârstă de 4 ani. Adrian mai are două fiice, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), din fostul mariaj cu modelul Consuelo Matos Gómez (49 de ani).

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!