A murit actorul Sebastian Papaiani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 septembrie 2016, 15:39

Actorul Sebastian Papaiani a murit astăzi, 27 septembrie, după o îndelungata suferinţă, la varsta de 80 de ani.

El era internat într-o clinica de recuperare, după ce, cu cateva luni in urma a fost gasit cazut de sotie. Suferise un accident vascular cerebral, in urma caruia a fost internat de urgenta la Spitalul Universitar din capitala. Accidentul vascular l-a lasat cu o pareza pe partea stanga. Se misca si vorbea cu dificultatea, starea lui fiind instabila.

Ultimul mesaj al lui Sebastian Papaiani a fost postat pe Facebook in 27 august, dupa ce isi petrecuse ziua de nastere in spital. Actorul spunea:

Va multumesc si va sunt recunoscator pentru cuvintele si gandurile frumoase primite in ultimele zile! E pentru prima data cand imi petrec ziua de nastere intr-un spital,dar , cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia ca am fost invitat la o petrecere surpriza unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi ati vorbit tot timpul.

Va iubesc si sper ca Dumnezeu sa-mi dea posibilitatea sa va revad cat mai curand, fiindca pentru mine, voi, oamenii obisnuiti, ati fost si veti ramane marea mea iubire!

Va imbratisez pe fiecare in parte. Cu drag,Sebastian Papaiani.

Sebastian Papaiani s-a nascut pe 25 august 1936, la Pitești. A debutat in 1963 in filmul  “ Un suras in plina vara “al regizorului Geo Zaizescu, dupa ce in 1960 absolvise Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2