Vedetele din România poartă rochii de mii de euro. Închiriate!

Nu toate vedetele sunt dispuse să scoată din buzunar mii de euro pentru o rochie spectaculoasă, pe care să o îmbrace la un eveniment, maxim două. Aşa că, soluţia cea mia la îndemână este să închirieze pentru o seară o ţinută de designer, lucru, care, de altfel, se întâmplă de ani buni la Hollywood.
Andreea Marin, care numai de lipsa banilor nu poate fi bănuită, este o clientă fidelă a magazinului de rochii închiriate. De exemplu, pentru un un maraton caritabil la o televiziune din Chişinău, vedeta tv a schimbat nu mai puţin de trei rochii aparţinând unor mari case de modă.

Vedeta a ales un model Valentino, de 10.500 de lei, din crepe, decorat cu volane şi funde, care poate fi închiriat cu 790 lei, apoi un model Alice+Olivia, din material paietat albastru electric, de 2800 de lei, ce poate fi închiriat cu 330 lei.

Ravisant a arătat şi în modelul Antik Batik, cu paiete multicolore şi inserţii din voal, de 2700 lei, ce poate fi închiriat cu 295 lei.

Şi Elena Gheorghe apelează la rochiile extrem de elegante, dar deosebit de scumpe pentru diverse evenimente. De exemplu, artista a avut una din cele mai spectaculoase apariţii vestimentare de la gala muzicală Romanian Music Awardscu o superba rochie Blumarine. Modelul, prezentat pe podiumurile de modă internaţionale, costă 16.000 lei, însă poate fi închiriat cu doar 995 de lei.

 
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: