Unde îşi petrec vedetele Revelionul 2010?

De Cristina Popa pe 29 decembrie 2009

Unica.ro îţi spune pe cine va prinde la „muncă” trecerea dintre ani şi cine se va bucura de o vacanţă adevărată la final de 2009 şi început de 2010 atunci când vine vorba de vedetele din România.
Cătălin Botezatu

„După Crăciun voi pleca în America de Sud. Mai exact în Argentina. Voi vizita Buenos Aires, Patagonia, partea de Sud a ţării pentru ca apoi să fac o expediţie în Antarctica.”

Dana Nălbaru

„De Revelion nu ştiu unde voi fi… depinde de surpriza lui Dragoş. Pe 26 voi pleca împreună cu soţul meu într-o scurtă călătorie în afara ţării. Nu ştiu unde, pentru  că e o surpriză din partea soţului meu, şi n-a zis unde.”

Gianina Corondan

„De Revelion, de obicei, muncesc. Când nu se întâmplă asta, îmi place să circul pe străzi şi să poposesc pe unde apuc, chiar la oameni pe care atunci îi întâlnesc, să le ascult poveştile şi să facem planuri pentru noul an, depanând tot ce a fost greşit. Dacă-s într-un loc stabilit, de sejur şi relaxare, îmi place să mă dau cu sania la miezul nopţii, ori să alunec pe schiuri sau măcar să mă dau de-a dura în zăpadă. Daca nu e zăpadă, atunci e cam ca de Paşti.”

Dan Bordeianu

 „Atât Crăciunul cât şi Revelionul îl voi petrece alături de ai mei, de iubita mea şi de prietenii mei. N-am chef şi nervi să mă înghesui prin cine ştie ce regiune turistică, dar sper să prind câteva zile de pârtie cu cei doi nepoţi ai mei, de 15 şi 13 ani, care, de când schiază, au devenit partenerii mei favoriţi de joacă pe pârtie.”

Andreea Raicu

„Nu ştiu încă unde voi petrece trecerea dintre ani. Cu siguranţă însă voi fi înconjurată de prieteni.”

Anda Adam

„De Revelion eu am concerte, aşa că vom fi pe drumuri, dar vom desface şampania la 12 noaptea, acolo unde mă voi afla în momentul ăla.”

Dan Negru

„De Revelion nu m-am hotărât încă, dar pentru că de zece ani prezint, an după an, Revelioane la Antena 1, sigur voi fi şi în preajma unui televizor.”

Mihai Trăistariu

„Ca şi de Crăciun şi de Revelion am concerte. Şi-ntr-o zi şi în alta o iau pe Ioana cu mine, ca să fim împreună de Sărbători… prin hoteluri.”

Ileana Badiu

„Revelionul îl petrec  alături de mulţi prieteni vechi şi buni.”

Giulia Anghelescu

„Şi de Crăciun şi de Revelion, cu siguranţă voi fi alături de Gino şi Maxx în concerte prin ţară.”

Nicola

„E simplu, de Revelion voi cânta.”

Sylvia

„De Revelion voi fi la Iaşi, avem câteva concerte acolo.”

Iar dacă vrei să vezi şi programul Andreei Marin Bănică sau al Monicăi Tatoiu de Sărbători, urmăreşte filmuleţul de mai jos!

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional