Vedete prost îmbrăcate la Premiile Grammy 2010

De Andra Pecingina pe 01 februarie 2010

Stilul ori îl ai, ori nu îl ai! Nu există cale de mijloc. Iar în cazul unor vedete prezente la Premiile Grammy 2010 avem un verdict clar – nu au deloc stil! Iar acest fapt se reflectă…
… cu uşurinţă în ţinutele pentru care au optat la eveniment.

Prima pe lista noastră este Britney Spears. Singurul lucru plăcut la ea este coafura cu bucle mari, de inspiraţie retro. Machiajul nu îi face cinste deloc, iar rochia Dolce&Gabbana din dantelă purtată peste un body în combinaţie cu ciorapi plasă nu este nici de departe sexy, aşa cum spera ea.

Carrie Underwood nu a impresionat deloc cu alegerea rochiei pentru premiile Grammy 2010. Stilul cântăreţei de muzică country este mult prea previzibil şi mereu în aceleaşi linii mult prea curate şi prudente.

Miley Cyrus a purtat o rochie Herve Leger by Max Azria, dar care este mult mai potrivită pentru un eveniment monden fără covor roşu.

Nadeea Volianova este un star al muzicii pop din Rusia şi nu cred că ştia foarte bine la ce eveniment este invitată. Ea a apărut pe covorul roşu mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată şi purtând o bentiţă de păr cu fundă. Un look dezastruos!

Phoebe Price este deja recunoscută pentru alegerile vestimentare care ajung pe prima pagină a tabloidelor, la categoria „worst dressed”. La premiile Grammy de anul acesta a purtat o rochie asemănătoare cu cea aleasă pentru premiile Emmy 2009 ceea ce înseamnă că nu învaţă din propriile greşeli.

Poate că rochia ar fi fost chiar frumoasă fără decupajele de pe mâneci şi fără partea de jos care este extrem de dizgraţioasă.
Vedete prost îmbrăcate la Premiile Grammy 2010

Ţinuta cu care Imogen Heap a sosit pe covorul roşu are o poveste în spate, dar asta nu o salvează de la lista neagră. Rochia cântăreţei este numită „Twitter Dress” şi este compusă din tulle negru şi satin bej. Look-ul nu reuşeşte să fie spectaculos pentru că îi lipsesc pantofii cu toc înalt care ar fi adăugat o notă elegantă alături de umbrela de soare.

Creativitatea ţinutei este demnă de menţionat: în jurul gâtului ea poartă un guler rigid care e menit să transmită live feed-ul Twitter printr-un router wireless, iar poşeta de umăr este în formă de televizor.

Paloma încearcă să poarte cu eleganţă trendul rochiilor decupate din colecţiile pentru primăvară, dar rochia aleasă de ea este mai mult vulgară decât elegantă sau senzuală.

În cazul ţinutei lui Snooki, putem spune doar trei lucruri: prea scurtă, prea Vedete prost îmbrăcate la Premiile Grammy 2010strâmtă şi nu botine atunci când eşti micuţă de înălţime şi ceva mai plinuţă.

Shaila Durcal a ales o rochie violet deschis cu broderie pe decolteu şi tivul de jos. Atât culoarea, cât şi croiala şi broderia demodată i-au asigurat un loc pe lista neagră a apariţiilor la Premiile Grammy 2010.

Vezi in galeria foto de mai jos cel mai prost alese ţinute pentru premiile Grammy 2010!

Vezi şi cele mai frumoase rochii de la gala premiilor Grammy 2010!

Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional