Vedetele preferă să fie blonde

De Flavia Jurca pe 08 iulie 2010

E aproape inclus in fişa postului faptul că, vedetă fiind, trebuie să îţi schimbi periodic look-ul. Totuşi, unele celebrităţi de la noi preferă să rămână aşa cum le-am cunoscut de la bun început.
Din spusele multor bărbaţi, blondele par mai accesibile şi mai dispuse să se distreze. De asemenea, pielea bronzată arată mai bine în contrast cu părul deschis la culoareşi, cel mai important, blondul îndulceşte trăsăturile şi estompează ridurile, în vreme ce culorile închise ascut trăsăturile şi îmbătrânesc chipul.

Celebrităţi ca Nicole Kidman, Sienna Miller şi Kylie Minogue ţin cont cu sfinţenie de acest lucru, în vreme ce altele, cum ar fi Renee Zellweger, Cate Blanchett sau Reese Witherspoon trec de la închis la deschis cu destul succes, în funcţie de cum le cer rolurile, deşi în viaţa personală ele optează tot pentru blondul nativ.

Și printre celebrităţile de la noi există admiratoare fidele ale blondului, care nu au renunţat la el de la începutul carierei.

Delia
– Am cunoscut-o ca jumătatea feminină a duetului N&D. Între timp, a apelat la stilişti şi şi-a cizelat înfăţişarea, nuanţa ei de blond deschizându-se pe parcurs.

Andreea Bălan – Deşi a avut o perioadă în care arbora un look de inspiraţie gothic, Andreea a revenit la blondul care a consacrat-o ca jumătatea bălaie a formaţiei Andre.

Diana Niculescu – Și-a început cariera de VJ ca blondă, iar pe parcurs nuanţa părului ei s-a închis şi s-a deschis succesiv, fără ca Diana să părăsească definitiv vreodată clubul vedetelor blonde.

Și Catinca Roman a experimentat cu diferite nuanţe de blond, chiar şi cu şuviţe, însă acum a apelat la un blond deschis şi uniform pentru a-şi sublinia trăsăturile.

Liana Stanciu – Pe vedeta cu voce care aminteşte de Janis Joplin o recunoaşteam de la bun început în funcţie de părul lung şi blond, platinat sau de culoarea spicului de grâu.

Andreea Bănică a avut mereu un păr blond superb şi bogat, în care din când în când au apărut şuviţe închise la culoare, dar vedeta este conştientă de atracţia buclelor blonde, ca atare nu a renunţat la ele şi sperăm că nu o va face multă vreme de acum încolo.

Alexandra Dinu
este una dintre cele mai admirate blonde din România, ea apărând în multe topuri pe această temă întocmite de diverse reviste pentru publicul feminin, la momente diferite din timp.

Pe Loredana am văzut-o cu multe culori ale podoabei capilare, în roluri şi pe scenă, însă de la debut şi până acum, în viaţa de zi cu zi, ea ne este cunoscută tuturor ca blondă.

Monica Tatoiu
a preferat mereu blondul, în ultima vreme orientându-se spre nuanţa platinată,  singurele care s-au modificat radical în timp fiind lungimea şi linia coafurii.

Mai ştii şi alte vedete care au rămas fidele pletelor blonde de-a lungul carierei? Dacă da, te rugăm să comentezi mai jos şi să completezi lista!

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"