9 vedetele nemachiate! Diferenţa este incredibilă!

La orice eveniment monden, vedetele apar dichisite, aranjate, elegante şi strălucind de frumuseţe, însă atunci când sunt nemachiate sunt de nerecunoscut, iar diferenţa este incredibilă.

A fost desemnată cea mai frumoasă actriţă de la gala premiilor Oscar din acest an, însă dacă ai fi întâlnit-o pe Jennifer Lawrence în urmă cu doi ani nu ai fi bănuit că tinerica insipidă şi cu un look dezordonat poate să se transforme atât de atre cu un machiaj şi o coafură bine alese.

După nunta surorii ei cu prinţul William, Pippa Middleton a intrat în atenţia presei din întreaga lume cu eleganţa rochiei, care îi scotea în evidenţă posteriorul. Numai că, nemachiată şi nearanjată, sora ducesei, în vârstă de 31 de ani, pare mult mai în vârstă şi deloc atractivă.

Ellen DeGeneres a strălucit în acest an în calitate de prezentatoare a premiilor Oscar, reuşind să intre în istorie cu al ei selfie cu celebrităţi. Însă, fără ajutorul make-up artiştilor, talentata vedetă de televiziune pare o respectabilă bătrânică.

(Sursa foto: Twitter, Instagram, Facebook, Hepta)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: