Vedete care au apărut recent neepilate

De Diana Sorescu pe 20 octombrie 2010

După Julia Roberts şi Drew Barrymore, iat-o şi pe frumoasa Hilary Swank într-o ipostază mai puţin sexy: cu axilele neepilate! Să fie oare un nou trend marca Hollywood…
… lipsă de timp sau nepăsare?

Hillary Swank, Beyonce

Câştigătoare a două premii Oscar şi posesoarea unui corp de invidiat, Hilary Swank a arătat fabulos acum două zile la o petrecere exclusivistă din Los Angeles. Diva a optat pentru o superbă creaţie aurie de la Calvin Klein, un colier luxos bătut în rubine şi…păr la subraţ!

Cum se explică oare gafa estetică a actriţei? Ori a uitat să treacă pe la salon de înfrumuseţare ori s-a gândit să adopte un stil de viaţă mai libertin, lipsit de corvoada epilatului periodic!

Beyonce e divă prin excelenţă. Talent are din belşug, faimă şi mai şi, se îmbracă superb, iar formele ei apetisante nu trec neobservate.

E strălucitoare la orice eveniment participă şi lasă audienţa fără cuvinte atunci când poartă rochii senzaţionale şi bijuterii de top. Doar anul trecut a avut o mică scăpare şi a şocat nu prin creaţia aleasă, ci prin axila neepilată.

Cum nu s-a mai întâmplat de atunci, o putem ierta pe Beyonce, iar cazul să fie clasat.

Vedete care au apărut recent neepilate

Citeşte pe pagina următoare şi despre alte vedete neepilate!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton