Vedete care au murit pe Twitter

De Erika Chivu pe 29 aprilie 2010

Veştile proaste circulă mai repede decât cele bune. Dar nu toate ştirile ce apar pe Internet sunt adevărate. Aşa se face că mai multe vedete internaţionale au murit…
… numai pe Twitter, căci în realitate erau bine sănătoase. 

Bobby Brown

Zvonurile despre moartea lui Bobby Brown au apărut chiar săptămâna aceasta. Se pare că primele postări pe Twitter au venit de la utilizatori ce au primit vestea pe Blackberry. S-a spus că fostul soţ al lui Whitney Huston ar fi murit de cancer la plămâni după ce, timp de câteva zile, nu s-a ridicat de pe patul de spital. Reprezentanţii cântăreţului au intervenit imediat anunţând că totul a fost doar un zvon. Bobby Brown este teafăr şi nevătămat.

Jeff Goldblum

Imediat după moartea lui Michael jackson şi a lui Farah Fawcet, s-a zvonit că o atreia celebritate a decedat. Era vorba de Joff Goldblum, actorul cunoscut din „Jurassic Park” şi „Lege si ordine”. Ştirile anunţau că Jeff ar fi căzut de pe o stâncă în timpul unor filmări în Noua Zeelandă. De fapt, actorul de 56 de ani era la Los Angeles şi nici nu pusese piciorul în Noua Zeelandă, aşa că nu se ştie de unde au pornit zvonurile.

Natalie Portman

Printr-o coincidenţă, şi moartea fictivă a lui Natalie Portman a avut loc tot în Noua Zeelandă, tot din cauza unei stânci abrupte. Şi de această dată, personajul principal al zvonului era în Statele Unite şi nu avea nici măcar o zgârietură. Hotărâţi să afle cine este în spatele zvonurilor, jurnaliştii din SUA au făcut „săpături” şi au descoperit că există un site, numit Fake A Wish, prin care utilizatorii pot inventa tot felul de poveşti false legate de celebrităţi. În unul dintre scenarii era vorba de moarte şi de o stâncă din Noua Zeelandă…

Harrison Ford

Actorul din „Indiana Jones” a murit cam în acelaşi timp cu Jeff Goldblum. Nu se ştie dacă este vorba de o nouă coincidenţă. În acea perioadă, cei doi filmau împreuna pentru un nou film. Despre Harrison Ford s-a zvonit că ar fi dispărut în timpul unei plimbări cu yachtul în largul staţiunii Saint Tropez. De fapt, el filma de zor în New York. Imediat, purtătorul de cuvânt al actorului a anunţat presa că zvonurile nu sunt adevărate.

Kanye West

În toamna anului trecut s-a spus că ar fi murit şi rapperul Kanye West. Ştirile erau pline de detalii realiste: a avut loc un accident în care au fost implicate două maşini de lux. Kanye a murit, o a doua persoană a fost rănită, iar un bărbat a fost arestat pentru ucidere din culpă. Se pare că, de această dată, cântăreţul şi-a atras singur zvonurile, după ce a întrerupt discursul lui Taylor Swift la Video Music Awards. Iubita lui, Amber Rose, a negat ştirea pe contul ei de Twitter.   

George Clooney

Despre George Clooney s-a spus că a murit într-un accident de avion, probabil fără legătură cu roul său din filmul „Up in the Air”. De data asta a existat un sâmbure de adevăr pentru că actorul tocmai avusese un accident uşor de motocicletă. Din fericire, el a avut doar o coastă fisurată, iar prietena lui şi-a rupt piciorul.

Taylor Lautner

Noul idol al adolescentelor de pretutindeni a murit şi el pe Twitter. În cazul lui a fost vorba de o supradoza de cocaină. Zvonurile spuneau că actorul din Twilight s-a drogat împreună cu dansatoarele prezente la un eveniment, după care a avut convulsii.  După ce vestea a iscat o adevărată isterie în rândul fanelor Twilight, reprezentanţii lui Taylor au anunţat că nu este adevărată şi, desigur, că tânărul actor de 17 ani nu foloseşte droguri.

Justin Bieber

Alt preferat al adolescentelor, tânărul cântăreţ a murit nu o dată, ci de două ori. Prima dată s-a spus că s-a sinucis în Canada, iar a doua oară, s-a zvonit doar că a murit, fără a fi specificate circumstanţele. Cert este că Justin e teafăr şi nevătămat.

Foto: Hepta

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"