Vedete la Balul de caritate de Halloween

Alături de invitatul special al evenimentului, Ethan Hawke, Loredana Groza, Andreea Esca, Dan Bittman, Iulia Vântur, Lucian Mîndruţă, Mihai Leu sau Dana Deac s-au costumat pentru o cauză nobilă.
Sâmbătăt seara, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, a avut loc ce-a de-a cincea ediţie a Balului de caritate de Halloween organizat de Asociaţia Ovidiu Rom.

Atât  un eveniment de caritate, cât şi unul monden, balul a adunat laolaltă vedete, dar şi oameni de afaceri deghizaţi în cele mai variate personaje, în vederea strângerii de fonduri pentru programul “Fiecare Copil în Şcoală".

Invitatul special al evenimentului a fost actorul american Ethan Hawke, fiul preşedintelui asociaţiei Ovidiu Rom, Leslie Hawke, cea care de mai bine de 7 ani s-a implicat în proiecte de caritate în vederea ajutorării copiilor defavorizaţi din România.

Pe lângă un număr impresionant de vedete autohtone prezent la eveniment, aceeaşi Leslie Hawke a reuşit să implice în acest proiect şi vedete de talie internaţională precum Madonna, cea care a donat pentru tombolă o pereche de pantofi Christian Dior, ediţie limitată sau Vanessa Redgrave care a oferit în acelasi scop un colier de aur.

Iată care a fost atmosfera şi cum s-au costumat vedetele prezente la balul de caritate!

Foto: Daniel Vrăbioiu, Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: