Vedete la Balul de caritate de Halloween

De Cristina Popa pe 02 noiembrie 2009

Alături de invitatul special al evenimentului, Ethan Hawke, Loredana Groza, Andreea Esca, Dan Bittman, Iulia Vântur, Lucian Mîndruţă, Mihai Leu sau Dana Deac s-au costumat pentru o cauză nobilă.
Sâmbătăt seara, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, a avut loc ce-a de-a cincea ediţie a Balului de caritate de Halloween organizat de Asociaţia Ovidiu Rom.

Atât  un eveniment de caritate, cât şi unul monden, balul a adunat laolaltă vedete, dar şi oameni de afaceri deghizaţi în cele mai variate personaje, în vederea strângerii de fonduri pentru programul „Fiecare Copil în Şcoală”.

Invitatul special al evenimentului a fost actorul american Ethan Hawke, fiul preşedintelui asociaţiei Ovidiu Rom, Leslie Hawke, cea care de mai bine de 7 ani s-a implicat în proiecte de caritate în vederea ajutorării copiilor defavorizaţi din România.

Pe lângă un număr impresionant de vedete autohtone prezent la eveniment, aceeaşi Leslie Hawke a reuşit să implice în acest proiect şi vedete de talie internaţională precum Madonna, cea care a donat pentru tombolă o pereche de pantofi Christian Dior, ediţie limitată sau Vanessa Redgrave care a oferit în acelasi scop un colier de aur.

Iată care a fost atmosfera şi cum s-au costumat vedetele prezente la balul de caritate!

Foto: Daniel Vrăbioiu, Florin Ghioca

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani