Cele mai ieftine haine ale vedetelor

De Andra Pecingina pe 13 ianuarie 2010

Este un fenomen destul de rar, dar adevărul este că adorăm să vedem vedete cu salarii de milioane de dolari în haine pe care şi noi ni le permitem! Alături de rochiile create de…
… designeri celebri din Paris, New York sau Milano, în dulapul celebrităţilor pe care noi le venerăm stau şi rochii, cămăşi, jeanşi sau pantofi cu preţuri foarte accesibile.

Poate că au grijă de bugetul lor pe timp de criză sau poate chiar le plac anumite designuri găsite în magazine de retail.

Un eveniment sezaţional a fost apariţia lui Sharon Stone într-o bluză simplă neagră Gap de maximum 10 dolari şi o fustă Valentino în seara premiilor Oscar în 1996. Dacă atunci aşa ceva nu era tocmai acceptabil, acum ţinutele cu preţuri rezonabile ale lui Michelle Obama sunt admirate de presă, dar şi de femeile din întreaga lume.

Putem spune că apariţia Angelinei Jolie la premiera filmului „Mighty heart” într-o rochie neagră al cărei preţ actriţa nu l-a ascuns – doar 26 de dolari – a dat naştere unei adevărate mişcări de reechilibrare a ţinutelor adoptate de vedete.

Prima Doamnă Michelle Obama a vizitat Downing Street 10, casa primului ministru britanic împreună cu Barack Obama îmbrăcată într-o ţinută marca J Crew. Conform unui cotidian newyorkez, după apariţia imaginilor cu Michelle în cardiganul cu aplicaţii – 298 de dolari, stocul de pulovere a fost epuizat în două ore.

Rihanna şi Katy Perry au rochie H&M

Vedetele au ales din rafturi aceeaşi rochie H&M de 49 de dolari, dar au purtat-o diferit. Rihanna poartă rochia mini tricotată cu cizme casual rock şi o poşetă de brâu Louis Vuitton într-o seară în Londra. Katy Perry a purtat şi o rochie cu imprimeu păun creată de Matthew Williamson pentru H&M care costă doar 79 de dolari.

H&M are multe fane printre vedete: Mandy Moore, Mischa Barton şi Nicky Hilton. Katie Holmes are şi ea o pasiune pentru brandul H&M, ea a fost văzută la premiera unei piese pe Broadway într-o cămaşa cu buline albe din colecţia Comme des Garçons pentru H&M care costă doar 49,90 dolari şi este accesibilă oricărei femei din lume.

Vedetele îşi permit să cumpere rochii de mii de dolari şi totuşi aleg pentru evenimente şi unele piese găsite în magazine şi mall-uri care nu costă mai mult decât ne-am permite şi noi.

Eva Longoria a ales să poarte o jachetă stil safari care a costat 39,50 dolari cu jeanşi şi o poşetă Gerard Darel de 895 de dolari. Blake Lively a purtat la o emisiune David Letterman o rochie cămaşă marca Alpinestars care costă doar 68 de dolari.

Vezi în galeria foto de mai jos cele mai ieftine haine ale vedetelor internaţionale!

Foto:
Northfoto, Hepta, Mediafax

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"