Top cinci vedete la indigo

De Cristina Popa pe 23 decembrie 2009

Care ar fi echivalentul Madonnei sau a lui Justin Timberlake în spaţiul muzical autohton? Dar al producătorului Timbaland? Probabil că ai observat şi tu similitudini între artişti.
Coincindenţă sau nu, mi-e greu să cred că nu ai remarcat şi tu existenţa unor asemănări evidente între anumite vedete internaţionale şi unii artişti români.
De la similitudini de ordin estetic, la atitudine şi evoluţie profesională, evident, păstrând raportul de rigoare în ceea ce priveşte succesul, nume cu notorietate din România au şi un echivalent în show-bizul occidental.

Cum este posibil? Ei bine, această întrebare acceptă două variante de răspuns: pură întâmplare sau strategie calculată… până la urmă, roata nu poate fi reinventată, iar urmarea fidelă a unei reţete de de succes care deja a dat roade, nu este ceva ieşit din comun.

Iată deci un top 5  al vedetelor din România, cu „sosii” mai celebre decât ele!

Top cinci vedete la indigoLoredana vs. Madonna


Flatată, însă totodată sătulă de comparaţia dintre ea şi regina muzicii pop, Loredana Groza a dorit să-şi puncteze poziţia, printr-un videoclip revelatator – „Tzuky”.

Culmea, pe lângă celelalte aspecte care au angrenat-o de ani buni în această comparaţie, prin intermediul acestui mesaj vizual, Lori a demonstrat că până şi fizic ea este într-adevăr o Madonna a României.

Cu toate acestea ce le uneşte pe cele două? Nonconformismul, imaginea cameleonică, implicarea şi longevitatea în spaţiul artistic, stilul muzical sau vestimentar, adaptarea la nou fără să-şi piardă identitatea acumulată în timp şi lista poate continua.

Teo vs. Oprah


Cu toate că a încetat sa mai fie lider de audienţă odată cu migrarea către alte televiziuni, prin conceptul show-ului tv prin care a întrat în atenţia şi în casele telespectatorilor, prin notorietatea câştigată prin alte calităţi decât cele de ordin estetic, dar şi prin perpetua luptă cu kilogramele în plus, Teo Trandafir, poate fi considerată o adevărată Oprah a României.
Top cinci vedete la indigo

Cristina Cioran vs. Cameron Diaz


Din punct de vedere fizic, nu poţi să nu remarci asemănarea dintre domnişoara Cioran şi faimoasa Cameron Diaz. Din punct de vedere profesional, cele două actriţe au ales o carieră ce implică scenarii şi platouri de filmare (după caz,  ea presupune mai multă televiziune sau mai multe producţii artistice).

Sentimental însă, vedeta noastră pare să fie ceva mai norocoasă. În timp ce la începutul anului Cristina (31) declara că este îndrăgostită şi abia aşteaptă să îmbrăţişeze viaţa de familie, Cameron, la cei 37 de ani ai ei, nu pare să işi găsească locul sau bărbatul potrivit.

Smiley vs. Justin

Atât Justin, cât şi Smiley şi-au început cariera muzicală prin proiecte similare de tipul „boy band” (N5 şi Simplu); ambii sunt carismatici şi s-au făcut remarcaţi ca individualitate în interiorul formaţiilor în care au activat, ambii s-au lansat în cariere solo de succes, au cunoscut evoluţia pe toate planurile, sunt mereu în pas cu modă, stiu să se mişte şi au sute, după caz, mii de fane înnebunite la auzul sau la vederea lor.
Top cinci vedete la indigo

Marius Moga vs. Timbaland

Timbaland şi Marius Moga reprezintă exemple perfecte de vizionari cu idei multe şi forţă de muncă pe măsură. Mult timp, au stat în umbră şi au promovat nume noi în muzica autohtonă, după caz, internaţională, compunând piese care au ocupat în mod constant primele locuri în topurile de specialitate.

Ceva mai târziu, atât Moga, cât şi prolificul producător american au apărut în lumina reflectoarelor alături de alte nume sonore, în doze moderate, prin featuring-uri de succes. E imposibil să nu observi asemănarea!

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional