Vedete care au slăbit peste 30 de kilograme

De Cristina Popa pe 13 ianuarie 2010

Teo Trandafir, Nicoleta Luciu şi Raluca Bădulescu au reuşit să scape de peste 120 de kilograme în plus. Secretul lor? Motivaţie, voinţă, echilibru, disciplină şi constanţă. Ambiţie, perseverenţă…
… o nouă măsură la haine şi încălţăminte şi în final o nouă imagine, care la început de an a reuşit să şocheze pe toată lumea.

După aproximativ nouă luni de înfometare, după cum singură menţionează într-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, oftalmologul Monica Pop a reuşit să slăbească 35 de kilograme.

Totuşi, deşi a uimit prin rezultatul uimitor pe care l-a obţinut la vârsta de 57 de ani, Monica Pop nu este singura persoană publică capabilă să piardă un număr record de kilograme.

Prin metode mai mult sau mai puţin sănătoase, Teo Trandafir, Nicoleta Luciu şi Raluca Bădulescu au reuşit şi ele imposibilul – o siluetă cu până la 60 de kilograme în minus.

Vedete care au slăbit peste 30 de kilogrameTeo Trandafir – 60 de kilograme

Poate că cea mai spectaculoasă schimbare a suferit-o Teo Trandafir care  în decurs de aproape doi ani a reuşit să piardă peste 60 de kilograme.

Deşi nu i-a fost  deloc simplu ca de la cele 140 de kilograme pe care le deţinea în trecut să ajungă la silueta actuală, vedeta a reuşit nu doar să slăbească, ci, în ciuda unor mici fluctuaţii de greutate, a reuşit să îşi menţină silueta pentru care a muncit din greu.

Cu toate că a beneficiat de cunoştinţele şi sprijinul unor specialişti, atât în ceea ce priveşte alimentaţia (nutriţionistul Mihaela Bilic), cât şi din punct de vedere al exerciţiului fizic (antrenorul de fitness şi tae bo, Taofic), Teo a dat dovadă de ambiţie, disciplină şi perseverenţă.

Pe lângă dieta drastică pe care a ţinut-o luni de zile, care implică un număr de mese fixe şi exculde consumul de zahăr, alcool, sucuri de fructe sau carbogazoase, zilnic, Teo  a respectat şi un program riguros la sala de fitness.

Vedete care au slăbit peste 30 de kilogrameNicoleta Luciu – 30 de kilograme

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a reuşit să piardă mai multe kilograme.

Însă, abia la sfârşitul lui 2008 a reuşit să ne surprindă cu cea mai spectaculoasă pierdere în greutate.

La doar o lună şi jumătate de la naşterea băieţelului ei (22 septembrie 2008), Zsolt Jr., vedeta Acasa TV a reuţi să dea jos cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Pe lângă o cură de slăbire cu batoane de slăbit şi multe lichide -apă plată, supă de pui şi compot de mere fără zahăr – cu ajutorul antrenorului Florin Uceanu, Nicoleta a urmat şi un program zilnic de exerciţii fizice. 

Vedete care au slăbit peste 30 de kilogrameRaluca Bădulescu – 30 de kilograme

Şi Raluca Bădulescu ne-a surprins, când , în noiembrie 2007, în cadrul Bucharest Fashion Week, mai slabă cu 30 de kilograme, a defilat pe podium purtând o creaţie Cătălin Botezatu.

Un an mai târziu, aceasta împărtăşea tuturor experienţa şi secretul noii sale siluete în cartea „Mănânci cât poţi, slăbeşti cât vrei” publicată la Editura Nemira.

Foto: Arhiva Ringier, Mediafax

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional