Vin Diesel

De Corina Buhagiar pe

S-a născut pe 18 iulie 1967 la New York, pe numele adevărat Mark Sinclair Vincent. Primul său contact cu teatrul a fost pe la 7 ani, când vroia să vandalizeze…
unul împreună cu gaşca lui de atunci. O femeie i-a oprit şi le-a oferit ocazia să petreacă timp acolo, după şcoală. Aşa a apărut dragostea lui pentru teatru.

La 17 ani era deja un tânăr bine făcut, şi-a schimbat numele în Vin Diesel şi şi-a încercat norocul la Hollywood. După un an în care n-a reuşit să impresioneze pe nimeni, s-a reîntors în NY, unde mama lui l-a sfătuit să îşi facă propriul său film. Acesta s-a numit „Multi-facial” a fost filmat în 3 zile şi a făcut vâlvă la Festivalul de la Cannes, 1995.

Când speranţele lui au fost iarăşi spulberate, cu al doilea său film, a primit un telefon neaşteptat: Steven Spielberg fusese impresionat de „Multi-facial” şi dorea să-l distribuie în „Salvaţi soldatul Ryan”. De aici cariera lui a prins contur, iar Vin şi-a câştigat un număr impresionant de fani în lumea întreagă. A avut o serie întreagă de iubite celebre, gen Carmen Electra sau Michelle Rodriguez.

Vin, care a fost mai mult timp body-guard într-un bar din New York, spunea: „Aş intra întotdeauna într-o bătaie când un tip este deja la podea şi celălalt tip crede că e ok să sară şi să aterizeze în capul lui.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro