Vanessa Williams

De Corina Buhagiar pe

S-a născut pe 18 martie 1963 în New York, USA. A început să cânte şi să danseze încă din copilărie, la serbările şcolare. A câştigat Miss New York în 1984 şi a devenit prima femeie de culoare care a câştigat Miss America.
câştigat Miss America. 

Din păcate, i-au apărult în revista Penthouse nişte poze sexy. Deşi acestea fuseseră făcute înaintea participării ei la Miss America, Vanessa a fost nevoită să înapoieze coroana.

După acest eşec toată lumea o credea „moartă” din punct de vedere social, însă Vanessa a revenit în atenţia publică înregistrând hituri de succes, jucând în filme şi piese pe Broadway.

A jucat alături de Schwarzenegger în „Eraser” şi Laurence Fishburne în „Hoodlum”. A fost căsătorită 10 ani cu Ramon Hervey cu care are 3 copii şi alţi 5 ani cu Rick Fox cu care mai are încă o fată.
 
Vanessa face eforturi să împace cariera cu viaţa de familie şi recunoaşte: „Mă simt vinovată ca nu sunt lâgă copiii mei tot timpul, dar când sunt acasă cu copiii şi îmi devotez viaţa lor, pe fundalul minţii mă gândesc dacă o să mai fiu angajată vreodată. Aşa că e o luptă constantă între ceea ce mă încarcă şi ceea ce fac eu cel mai bine”.
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro