Usher

De Corina Buhagiar, pe

Cântăreţul supranumit Mr. Entertainment s-a născut pe 14 octombrie 1978, în Dallas, Texas. A început să cânte de la 6 ani în corul bisericii. A crescut împreună cu fratele…
lui vitreg în Chattanooga, Tennessee, înainte ca familia să se mute în Atlanta, Georgia, când Usher avea 12 ani. Mama lui, care i-a fost manager şi cel mai bun prieten, i-a susţinut participarea la concursuri de talente, până când băiatul a atras atenţia unui faimos producător R&B, în 1992.

Povestea spune că acesta a fost suficient de impresionat cât să îi ofere un contract pe loc. Primul album a fost întregistat când Uher avea doar 14 ani, dar a reuşit să atragă atenţia. Cu al doilea album, „My Way”, cucerea deja faima mondială, consolidată de următorul, „Confessions”.

A vândut în total, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de exemplare, are un disc de diamant, 5 premii Grammy, 4 American Music Awards şi 4 World Music Awards. Este celebru pentru vocea sa sexy şi catifelată, specifică tenorilor.

Usher a avut relaţii mult mediatiyate cu cântăreaţa Rozana Thomas sau super-modelul Naomi Campbell, dar s-a căsătorit în 2007 cu o hair-sylista,  au doi copii, însă au divorţat deja, în 2009.

Crezul lui Usher este: „Cei care se străduiesc realizează ceea ce visătorii doar doresc.”

Foto:Nortfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!