Tara Reid

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut în 1975 în New Jersey. A intrat în lumina reflectoarelor încă de la 6 ani, într-o emisiune pentru copii, cât şi în diverse reclame.
A urmat şcoala la New York, având o mulţime de alţi colegi-vedetă, cum ar fi Macaulay Culkin din „Singur acasă”. Tara a jucat în „American Pie” şi alte o mulţime de filme, însă e mai celebră datorită reputaţiei de „party girl” decât pentru prestaţia actoricească.

De altfel, e prietenă bună cu Paris Hilton. Şi are un câine numit, nu întâmplător, Tequila.  A fost logodită cu VJ-ul Carson Daly în 2000 – 2001. După despărţirea de el s-a ales cu o anorexie pe fond de stres, pe care a reuşit să o depăşească o dată cu filmările pentru „Van Wilder”.

Pe Tara Zodia Scorpionului şi-a pus amprenta foarte clar: în afară că a fost considerată cea mai petrecăreaţă fată de la Hollywood, se declară fană a filmelor de groază. Spre deosebire de alte actriţe din thriller-uri cărora nu le place să se uite la propriul film, Tara spune: „Te priveşti ciopârţit în bucăţi şi totuşi eşti în viaţă. E ciudat, dar asta te ajută să-ţi depăşeşti frica de moarte!”

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!