Carmen Electra

De Corina Buhagiar, pe

Pe numele adevărat Tara Leigh Patrick, s-a născut pe 20 aprilie 1972, în Ohio USA. Mama ei era cântăreaţă, iar tatăl chitarist, aşa că talentele artistice ale micuţei…
(mezina din cei 5 copii ai familiei) au fost cultivate timpuriu.

Oficial şi-a început cariera în 1990 ca dansatoare într-un show care se ţinea într-un parc de distracţii din Ohio. Un an mai târziu s-a mutat în California şi l-a întâlnit pe Prince. Celebrul artist a încurajat-o spre o carieră muzicală, dar fără prea mult succes.

Carmen şi-a câştigat celebritatea mai degrabă prin apariţiile incendiare din Playboy, show-uri de televiziune, serialul „Baywach”, sau rolurile din filmele parodie gen „Scary Movie”, „Date Movie” sau „Disaster Movie”. A fost căsătorită un an cu un baschetbalist celebru, cu un chitarist rock timp de 3 ani, iar acum este logodită cu Rob Patterson, un alt chitarist.

Cunoscută ca un sex symbol internaţional, Carmen a scris o carte „Cum să fii sexy” in care spunea: „A fi sexy ţine de încrederea în sine şi dialogul pe care îl ai cu tine însăţi”. Cu alte cuvinte, spune-ţi că eşti sexy!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!