Daniel Craig

De Corina Buhagiar, pe

Al şaselea James Bond s-a născut, Daniel Craig s-a născut pe 2 martie 1968 în Anglia. Mama lui, care era profesoară de arte i-a încurajat talentul artistic, iar Daniel a jucat încă de la 6 ani…
 în echipa de teatru a şcolii. A continuat aceasta şi la liceu ca la 16 ani să dea o audiţie la National Youth Theatre’s, să se mute la Londra şi să debuteze pe scenă într-o piesă shakespiriană.

La nivel internaţional s-a remarcat în producţii ca „Lara Croft: Tomb Raider” şi evident în rolul lui James Bond din „Casino Royale” şi „Quantum of  Solace”. A fost căsătorit cu Fiona Loudon între 92 şi 94, cu care are o fetiţă pe nume Ella.

Deşi a dat viaţă celebrului personaj, Daniel Craig afirmă: „Urăsc armele. Armele sunt folosite ca să împuşte oameni, iar câtă vreme ele există, oamenii vor continua să se împuşte între ei. Este un fapt simplu. Am văzut o rană produsă de glonţ şi era un dezastru.A fost în timpul unei filmări şi m-am speriat. Gloanţele au obiceiul obraznic de a-şi găsi ţinta, iar asta e înspăimântător la ele.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!