Hugh Jackman

De Corina Buhagiar, pe

Actorul australian s-a născut pe 12 octombrie 1968, la Sydney, Australia. E cel mai mic din cei cinci copii ai familiei. Când Hugh avea 8 ani, părinţii lor s-au despărţit…
, iar mama s-a întros să locuiască în Anglia, lăsând copii în grija tatălui lor, un contabil. Hugh a obţionut o diplomă în jurnalism, dar s-a reorientat către artă şi a primit foarte repede un rol într-un serial de televiziune australian numit „Correlli”.

Aici şi-a întâlnit viitoarea soţie, Deborah-Lee Furness, cu care e căsătorit din 96. Soţia lui, cu 13 ani mai în vârstă ca el, a pierdut două sarcini. Ca urmare, au adoptat ulterior doi copii. Hugh şi-a câştigat celebritatea datorită seriei „X-Man”.

Fiind o Balanţă paşnică a avut iniţial dificultăţi în a intra în pielea furiosului personaj Wolverine. În 2008 revista People l-a desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă. Hught a jucat, cu succes, şi în „Swordfish”, „Someone like you” sau „Australia”. 

Despre preferinţele sale în materie de femei, Hugh mărturisea: „Idolul meu a fost Olivia Newton John. Aveam posterul ei pe perete şi l-aş fi sărutat în fiecare zi. Am întâlnit-o în cele din urmă şi i-am spus asta… iar ea a zis ceva gen „Super!””

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!